ICE raider gratis klinikker

Der går jo spekulationer rundt om hvorfor der i mine læge papirer står Nadia Thye-Petersen, når jeg er gift og der er sågar folk der derfor hentyder til at mit ægteskab er eh.. ulovligt? Hvilket egentligt er en kende humoristisk.. Men nu vil jeg klarlægge hvorfor det er at jeg går under mit Maiden name istedet for mit gifte navn.

Ser i, min Medical (og tilhørende kort) fik jeg i sin tid da jeg ventede Hope, og dette Medical nummer (og kort) bruger jeg stadig til mine scanninger, graviditetsbesøg mv. På hospitalet.

Jeg har helt lovligt og borgerligt skiftet mit efternavn til Gozdan, dette har mit konsulat også dokumentation på da de skulle bruge mit ægteskabsbevis ( hvilket man ikke bare lige kan forfalske da det er vandmærket og hele molevitten ) jeg har bare ikke fået lavet mit pas om endnu, da dette kun kan gøres en gang hvert halve år, og jeg missede tiden sidste gang, da jeg havde svedt det ud og opdagede det et par dage efter,. Det kan jo ske.

Der er også nogle der skriver at ICE jo raider de der gratis klinikker som illegale bruger (illegale kan faktisk godt bruge ganske almindelige sygehuse og læger som alle andre, da disse ikke må diskriminere mod religion, seksuel orientering, nationalitet o.l. ) og der må jeg altså være lyseslukkeren og informere om at jeg går til kontrol på et ganske almindeligt sygehus med jordemødre og OB/GYN’s som er tilknyttet det sygehus jeg skal føde på, det er et ganske fint og anerkendt sted og jeg er glad for at være der.

Mht. Hopes hjerneblødning “som var forsvundet som dug fra solen” så ja, den er absorberet af sig selv, hvilket de fleste grade 1 Brain bleedings gør, det er der derfor ikke noget underligt i og noget vi i sin tid blev informeret om. Hun skulle dog gå til lidt ekstra kontrol, da det jo var en hjerneblødning, og man ved ikke hvad det kan give af men, også selvom at blødningen var lille.

Vi er bare glade for at Hope er sund og rask, og at der bliver holdt øje med lillebror.. (og nej, jeg har altså ikke selv været oppe på CHLA hjerteafdeling i deres skuffe og hugget papiret og skrevet det selv, jeg er ret sikker på at disse papirer ligger godt gemt væk og der i øvrigt er overvågning og store Securitymænd til de som skulle få lyst til at prøve).

Jeg håber at i alle har en fantastisk weekend og vil lige runde af med at jeg i torsdags rundede uge 27+0, og har en meget aktiv lille fyr i mavsen ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s