Kloge-åger

Jeg bliver simpelthen så knotten når jeg læser artikler på realityportalen, specifikt artikler om de unge mødre (ikke kun om mig selv) men generelt. Hvorfor? Fordi den samme lille fan-hade skare går igen og sidder klar som en flok gribbe til at lange ud efter de “svageste” (eller de stærkeste).

Jeg kan ikke stresse det nok, i ved ikke alt udfra programmer på 10 minutters tid, nogle gange er tingene drejet lidt i en retning så det skaber debat, og det ved deltagerne (forhåbenligt) men det giver saftsuseme ikke folk ret til at sidde og skrive at en deltagers tre børn bør fjernes og at “i” har været medvirkende til at dennes børn er i mistrivsel, at denne person er uegnet som mor mv.

Jeg er 100 procent sikker på at der sidder nogle og kigger med fra kommunen og jeg er helt sikker på at disse mennesker ville tage de rette foranstaltninger HVIS de så noget alarmerende.

Det er en fuldkommen beskidt tankegang at tro at man kan tillade sig ALT på SoMe blot fordi man snakker om “offentlige” personer (som i øvrigt også har et privatliv og ikke mindst RET til et privatliv). Jeg tør næsten ikke tænke på hvad der bliver knævret om ved spisebordene hos disse perfekte og fejlfri forældre, og jeg tør slet ikke tænke på hvad det får af konsekvenser for deres børn og mulige fremtidige mobbere.

Stik næsen i jeres egne jordbærbede og find de rådne bær hos jer selv, før i begynder at hive andres op.

Bøvs herfra og godnat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s