Lukket ned for de sociale medier

Kære alle.

Mange har nok opdaget at jeg har lukket ned for en stund.

Det gør jeg for at beskytte mig selv.

Jeg har kunnet mærke på det sidste at jeg har glemt mig selv, og det bryder jeg mig ikke om.. Jeg er gravid, har en skøn datter at passe og har ikke behov for evig mommy shaming og latterlige beskyldninger.

Jeg var jo til misdannelses scanning (lidt forsinket da der var rod i min forsikring, det blev dog lavet) hvor de så at lillebrors højre hjertekammer var forstørret. Da de ikke er specialister i hjerter på USC henviste de til en hjerte scanning på childrens hospital Los Angeles.. Straks der folk som mente at jeg løj – ja for det gør man jo også om sådan noget.. eller noget.

Nå, jeg var til scanning i går klokken 10.30 am, hvor jeg fik en fetal echo cardiogram af lillebror og heldigvis ser det fint ud. Hans højre del er stadig forstørret (indenfor normalen) men hun tjekkede to af de fire hovedvener (da hun ikke kunne finde de to andre, hvilket er meget normalt da han jo ligger i maven) og der var ikke noget der sprang i øjenene som kunne være årsag til at det var forstørret.

Så langt så godt, så nu har jeg fået en note fra CHLA, som jeg skal tage til mit fødested, når jeg går i fødsel, så han kan få en opfølgende scanning når han er født inden han bliver udskrevet, bare for at være på den sikre side.

Egentligt havde jeg tænkt mig at smække et billede op af papiret, men omvendt har jeg bare slet ikke lyst til eller behov for at skulle konstant forsvare mig selv, den side forsøger jeg at komme ud over.

Det er ærgerligt at man er nødsaget til at tage pauser fra sine medier, for jeg elsker mine positive og søde følgere, omvendt når man bare nogle gange dertil, og det er helt i orden.

Vi ses igen, på et tidspunkt 🙂

Kram fra USA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s