Instagram svar..

Nu er der kommet en del svar på mit spørgsmål på Instagram, og jeg kan se at folk stadig har mange spørgsmål, så istedet for at lave det over flere indlæg, vil jeg forsøge at samle det her.

Jeg ved ikke hvorfor folk automatisk antager, at man lever under fattige vilkår, fordi man får ting gratis.. I Danmark ville jeg aldrig have rørt noget gratis eller brugt, det gør jeg her.. Jeg har fundet ud af at man man få fantastisk mange lækre ting til ingen penge, og så skåner det samtidig vores miljø.

Derudover arbejder min mand, og det tjener han faktisk ganske pænt på.. Der er penge til regninger, mad og diverse.

Så nej, vi lever ikke under “fattigdom” heller ikke i South Los Angeles, vinkler det ganske fint, og er helt kontente nu 🙂

Min søn bor på en institution. Jeg ved at han er glad for sin primære pædagog, hun virker også rigtigt sød.

Vi har ikke “mange” penge.. Vi har nok.. Vi har nok til at overleve, til vores regninger og en gang i mellem noget sjov.

Vores penge kommer fra arbejde.

Det er ikke fordi det ikke er det VÆRD at tage til Danmark, men jeg vil ikke risikere at miste min datter også.. Desuden er jeg gift, og har en hverdag herovre med min mand, min datter og snart vores lille nye.. Derfor vælger jeg at kæmpe for ham herfra, hvor jeg ved at der er en chance.. Igen, det er ikke fordi min søn ikke er noget værd.. Men jeg ønsker på ingen måder at miste min datter, for at tage til Danmark hvor jeg alligevel ikke får mit barn hjem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s