Revealed

Jeg havde egentligt besluttet mig for ikke at skrive mere om denne SM, men da jeg har fået nye informationer kan jeg ikke lade være.

Nu er det noget tid siden at skippermama sidst har skrevet på sin “famøse” blog, og det er i mellemtiden kommet mig for øre, hvem der står bag denne blog.

Først og fremmest må jeg sige at det IKKE kommer bag på mig, og jeg egentlig burde have kunnet se “tegnene”.

Indtil videre har jeg fundet ud af at det er to personer.. En kvinde som i årevis har stalket, talt nedladende, og til tider været decideret modbydelig overfor mig såvel som andre mødre. Man kan jo spekulere over hvordan denne person kan have et fint arbejde indenfor Maersk (eller i hvertfald har haft) når denne, har så meget fritid, at man kan finde shelters, skoler, adresser mv.

Den anden, har jeg faktisk ikke selv haft kontakt med, i hvertfald af hvad jeg ved.. Denne mand, har to uskyldige børn i sin varetægt, og jeg må sige at jeg faktisk bliver lidt bekymret for deres ve og vel, når far bruger så meget tid på unge kvinder fra de unge mødre. Denne person har i øvrigt også en blog profil, på samme platform som deres “fælles” blog. – Hugo.

Kvinden har i øvrigt fået tonsvis af informationer af min eks, som i sin tid også flittigt delte min søns personlige papirer med hende.. Hun har gjort meget ud af at slikke ham bag i, og det kan jo være en af grundende til at hendes mund (og sind) er så beskidt.

For at de ved at jeg ved hvem jeg taler om, vil jeg give et par “hints” hehe.

Kvindens initialer er L.O.C (ligesom rapperen – rapper bliver hun dog aldrig, men det kan være at hun er heldig at få et job som skribent for denne, hun er jo alligevel ganske opfindsom og velformuleret).

Mandens initialer er B.N.

Kvinden er lyshåret (i hvertfald udfra billederne)

Manden har skæg og overskæg, derudover er han skaldet på toppen.

De har begge tilfældes at være flittige brugere af facebook sitet “reality – det grove og det gode”. Og har vidst nok været efter D.U.M mødrene i mange år.

Mandens arbejde (i følge facebook) har hovedkontor i London, England. E2Y.

Han er jyde.

Kvindens profil billede er en hund med skæg og tungen ude. Coverbilledet er samme hund, ude i en skov.

Et eller andet sted må jeg sige at det er rart at få lidt klarhed over hvem det er, da det er ganske ubehageligt at der findes en blogside hvor ens personlige oplysninger bliver publiceret.

Jeg agter derfor at tage disse informationer, til politiet og så kan de kigge på det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s