There is so many people trying, so you aren’t allowed to be happy!

We’ve all heard it, probably.. When I announced my third pregnancy, it created a massive firestorm if people telling me that I needed to get my tubes tied (of course by force!!) that there’s so many people out there trying, so of course I’m not allowed to be happy, because I didn’t even try and yada yada yada.

Ya know, it pisses me off quite a bit. First of all, these people don’t know me, nor my family, no matter how much they wish that they did. They don’t know how I am as a mother. In all reality they only know what they see on TV.

I have very very few people close to me in my life, and that’s only people that I trust, one hundred percent.

Telling someone that’s pregnant and obviously happy, that they don’t deserve it, and that there’s SOOOOO many people that’s trying where it takes years is bullshit.. It’s not my problem nor responsibility that there’s people out there who’s TTC but can’t.. It’s not my fault and I do wish them the best.. I can’t walk around worrying about other people’s lives, I have to concentrate on my own.

Children are a blessing, and if the little bean sticks then we can’t wait to welcome him/her into the world. We’re happy, and proud! I can’t wait for Hope to be a big sister, and I can’t wait for Kyle to be a big brother again.

Don’t try to jeopardize other people’s happiness because YOU have issues. Don’t try and pretend to know people, when you obviously doesn’t, it’s inconsiderate and rude.. I know that a majority of those people writing are young girls and boys, so they might not know better.. And they most likely don’t know how much it actually hurts.. “Oh but YOU decided to be a public person, deal with it!” I don’t care, because behind that public person is a human being with feelings. I’m doing my very very best with my daughter to make sure she’s a happy healthy little girl, and apparently it’s working just fine! My daughter is awesome, along with her big brother she’s my pride and joy, and I love them unconditionally, just like I will the new baby.

I’m not gonna update too much about the pregnancy until I’m over 12 weeks along, since it’s still super early and it an go both ways.

To the people congratulating me, thank you so much, it warmed my heart tremendously! ❤️

2 thoughts on “There is so many people trying, so you aren’t allowed to be happy!

 1. Kan virkelig godt se, du har en hverdag spækket med aktiviteter som du engang påstod, sådan som du sidder klar inde på Realityportalens Facebookside til at forsvare dig selv mod dem, der tillader sig at have en kritisk holdning til dig. Hold op, hvor er det komisk, men også tragisk at følge så sindssygt et menneske som dig. Det er vist dig, der skal sætte lås på dit internet og så få styr på din sindssyge mand, som kaster med hunde og slår på din egen mor, sådan som hun selv har fortalt det til hele Instagram. Nøøj, hvor jeg håber, man sender dig i fængsel i Danmark, du spiller så smart derovre i USA, hvor du sidder og gemmer dig og har det rigtigt godt efter at have flygtet fra din straf og svindel for en kvart million kr.!!! Du og din mor påstår jo, at I har arbejdstilladelse og har adskillige hundelufter- og rengøringsjobs, så er det da sjovt, at I har så meget tid til Facebook og Instagram, hvor I på håbløs vis tror I kan forsvare jer selv og fremstå raske i hovedet. Glæder mig til at se bevis for, at I arbejder og lever et nogenlunde normalt liv, uden at nasse på private organisationers begrænsede ressourcer. Så længe I ikke snart dropper jeres løgne og beviser hvad I egentlig render og laver derovre, så forstår man sgu godt Skippermama og Radio 24/7’s kæmpe succes med at afsløre sandheden om jer. Jeg håber karma rammer jer, og at en indbrudstyv stjæler alle jeres nasser-ting og slipper for sin straf, først der vil du nok kunne se hvor meget lort du har lavet! Så længe hverken amerikanske eller danske myndigheder er interesseret i at få en illegal og kriminel personage som dig deporteret og sat i fængsel for bedrageri og årelang flugt fra anklagemyndigheden, så kan jeg kun fryde mig over al den had I modtager ❤ ❤ ❤

  Like

 2. Jeg føler meget lidt med i alt det her skriveri der har været. Men at folk kan være så grove bare fordi du igen er gravid, det er sq ikke iorden.
  Det er da flot du er gravid igen tillykke 😊også nummer 3 barn. Jeg har selv kun 1 og jeg er slet ikke klar efter det ve smerter 😆 så længe man har det godt som familie og barnet har det godt så er der jo intet galt i at få en mere. Om du så vil have 6 børn så er det da op til dig.
  Men andre siger jo kun de ting fordi de har set dig i fjernsynet. Også “kender” man hele dit liv(not) 🙄
  Love her fra ❤️

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s