Når folk ikke kan holde kæft

Ja.. Det er rigtigt ærgerligt.

Det blev meget hurtigt breaket at NS i følge sig selv skulle være med rogn. Men er det mob en and? Lavede jeg et stunt som NL?!? Først og fremmest kan jeg sige at jeg ikke har fulgt med i NL “stunt”, HVIS jeg havde søgt opmærksomhed kunne det så ikke tænkes at jeg havde spurgt på min Instagram i stedet for min gamle terminsgruppe hvor folk generelt er søde og kan holde tæt? Jeg spurgte i fortrolighed, fordi jeg ikke før har testet før tid, det gjorde jeg denne gang og stregerne var forvirrende.

Jeg bad pænt om at det forblev i gruppen, men der var én der ikke kunne dy sig, og det er endt med et giga ramaskrig hvor jeg er blevet kontaktet af medier.

Jeg bad min gruppe om at holde tæt da det jo kunne ende i en bio (fordi jeg har testet før tid duh) og da det kun var min mand og min mor som vidste det og ikke resten af vores familie. Jeg havde ingen intentioner om at breake det før 2. Trimester til vores familie ELLER offentligheden, da det er så skrøbelig en periode og da jeg selv er ræd for SA.

Som jeg frygtede tyder det på en bio da jeg pletbløder og har brunt udflåd (undskyld for informationen), og jeg ligenu bare går og venter på at min menstruation starter ordenligt op.

Men lad os nu entertaine tanken om at jeg faktisk var gravid, kunne det så ikke tænkes at jeg selv ville have glæden af at fortælle min familie det? Kunne det tænkes at jeg SELV ville offentliggøre det i stedet for en flok drama hungrende kællinger?!

Det er usmageligt at folk ikke kan holde deres kæft, og at man vil gøre ALT for drama og sladder på ANDRES bekostning!

Jeg siger det igen, få et liv en hobby en mand eller noget fucking pik. I trænger til det.

5 thoughts on “Når folk ikke kan holde kæft

  1. HEJ Nadia. Vil bare sige at du sagtens kan være gravid på trods af blødninger og brunligt udflåd 🙂 jeg har 3 skønne børn og i de første uger af mine graviditeter (nok mest den sidste) plrtblødte jeg og havde brunligt udflåd.

    Like

      1. Savner jo bare din blog og dine dybe, reflekterede indlæg om hvor mange du har været i kanen med og dine meget modne og velovervejede udgydelser mod Skippermama. Vi er mange, der ikke kan leve uden disse fantastiske, inspirerende indlæg… :’-( ❤ Men I bruger vel tiden på at planlægge flugt fra ICE, straffesager og alt hvad der hedder ansvar, siden I ikke er så aktive længere 😛 Skulle I ikke også flytte efter adressen blev lækket?

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s