Gravid med Armando

Rygterne går, igen.. For nyligt hørte jeg om at jeg simpelthen havde knaldet med Armando, og havde været gravid med ham i Januar 2017, altså inden jeg fandt sammen med min mand.. Men er der hold i det?

Det korte svar er nej, det er der ikke.. Armando er ikke og har aldrig været min type, han kan være ufatteligt nedladende overfor kvinder, og snakker om dem som om at de er kød, det tænder jeg ikke på.

Det er rigtigt at jeg havde en scare, i Januar måned.. Ser i, i December 2016 mødte jeg en sød tyrkisk fyr, og havde et slags friends with benefits forhold til ham.. En aften da vi havde lagengymnastik røg gummihatten af og sad fast OPPE i mig, vi fik det ud og kørte ned og købte en fortrydelses pille i tilfælde af at der skulle ske befrugtning.

I noget tid efter havde jeg symptomer på graviditet, ja sindet kan gøre meget, min mens blev uregelmæssig, og kom hver anden uge i stedet for en gang om måneden (jeg beskylder stressen på daværende tidspunkt), graviditets testene var nogle gange svagt positive (Evap Lines).

Lige inden jeg fandt sammen med min mand efter turkey, havde jeg noget kørende med en sød fyr fra Korea, og jeg blev lidt små forelsket i ham, og ham i jeg, men hans livsstil (fester osv) gjorde at jeg ikke gik videre med ham, men forblev venner med ham på trods af at vi flere gange havde haft samleje. Jeg ved at jeg altid kan komme og tale med ham, hvis noget trykker mig og det er noget jeg værdsætter ufatteligt meget.. Så nej, jeg har ikke været sammen med Armando, jeg så ham som en ven indtil han gik bag min ryg, og jeg gav ham efterfølgende en chance mere hvor han igen gjorde det.. Han havde tilgengæld intercourse med min mor 😉

Jeg havde altså på over 2 år været sammen med tre mænd, hvilket er turkey Korea og Jeremy, og det er i min verden ikke ret mange ifht. De kvinder (og mænd) som har samleje med en ny hver weekend.

Kram ❤️

6 thoughts on “Gravid med Armando

 1. 3 stk. forskellige mænd indenfor få
  mdr. er da ligeså trashy, som du synes danske kvinders weekendknald er. Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt. Du måtte jo vel videre til næste, så du kunne få dit ankerbarn. – Og for lige at sætte prikken over i’et, så lige blive gift med din hiv-smittede, kriminelle børnemishandler junkie kæreste, for at kunne blive i USA. Du siger gang på gang, at du værner om jeres privatliv. Øh, hvorfor så alle disse blogindlæg? Du higer efter opmærksomheden. Og at udstille din mor, føj. Er det kun dig som har ret til sex? Hun er en voksen kvinde, og bestemmer vel selv hvem hun spreder ben for? Ligeså vel som du gør?

  Like

 2. Selvfølgelig har jeg ingen nosser, jeg er en kvinde 🙂 Ondt i røven? Nej min røv er ensrettet, og det er ud 🙂 Sviner et lille barn til? Hvor? At du tolker det som en tilsvining af Hope, jamen værsgo. Jeg kan ikke gøre noget som helst ved, hvordan du opfatter det jeg skriver…
  Ja ka godt være han ik er kriminel mere, men at ha på sin straffeattest at man er børnemishandler, det er ulækkert. Uanset om han har taget sin straf. Men han skal alligevel ha credit for, at have udstået sin straf. – Det kunne du lære lidt af. Men nej, du vil hellere være ligeglad med dem du har snydt, og så sidde på gaden med din lille datter og tigge. Sikke et forbillede for dine børn!

  Like

 3. Jeg er ikke enig i mange af de valg Nadia har truffet, men for f….. da hvor er jeg træt af sætninger som: “din hiv-smittede, kriminelle børnemishandler junkie kæreste”
  Jeremy er blandt andet: Menneske, far, ægtemand og forsørger. HIV definerer ikke hvem man er, eller hvilke værdier man har som menneske, ligesom ens sexuelle orientering eller for den sags skyld cancer, heller intet siger om et menneskes intelligens, evne for empati, kærlighed eller værd. Jeg synes Jeremy tydeligt viser kærlighed, empati og rummelighed, til trods for hvad han har været igennem og til trods for hvad han af nogle af sine, såkaldte medmennesker, bliver “dømt” for…
  Det var bare lige en lille sur bøvs 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s