Jeg pumper systemet for penge

Radioen siger det, aviserne skriver det, stalkerne skriver det – jeg pumper systemet for penge og welfare! Men hvordan hænger dét egentlig sammen? Og hvordan kan jeg som “udokumenteret” bare sådan lige få penge?

Sandheden er at det kan jeg ikke.. Vi har fået hjælp af kirken til at få lavet vores bil så vi kan arbejde, ja! Det var mig der kontaktede kirken Og de var villige til at hjælpe da det vil hjælpe os i det lange løb.. Som udokumenteret kan jeg ikke få welfare, det kan min mand tilgengæld og min datter, men siden at jeg er gift med Jeremy giver det vel mening at vi deler alle vores finanser, eller hvad? I calworks får vi (de) $577 samt $283 i foodstamps, og det et faktisk det.. Det er ikke det vilde, nok mere et “plaster på såret” og en hjælp til regninger.. Derudover er vi under the Care program for vores el og gas. Så hvor har folk fra at jeg “pumper systemet” for penge? Jeg har Medical, hvilket vil sige at jeg kan få lægehjælp, det havde jeg også under min graviditet, da man jo selvfølgelig skal sikre både barn og mors helbred. Udover det får vi intet.. Vores hus har vi fået via. Vores solutions center, da de ikke diskriminere på baggrund af national origin og de har i øvrigt også andre udokumenteret i deres program.. På vores shelter var vi mindst 3 udokumenterede, hvilket jeg fandt ud af fra vores case managers.

Alle disse “mange” programmer kender min status.

Det er synd at rygterne flyver og man opfinder historier for at plette og skade andre, når man ikke kender baggrunden..

“Hvorfor går du ikke ud og få Hope i daycare så du kan arbejde?!” Det må du snakke med min mand om.. Min mand holder fast på at holde Hope hjemme Tim hun er i hvertfald 3 og han holder fast på at det er HAM der skal arbejde og at jeg er SAHM (stay at Home mom) han mener som mange andre mænd herovre at det er hans ansvar at forsøge os, og siden at jeg stadig fuldammer er det fint. Jeg tager så derimod med ham ud og levere mad, fordi jeg kan dirigere, og holde styr på hvilke bestillinger vi får, og så får vi brugt lidt tid væk fra mor (svigermor) som en familie.

Vi herovre lever i en anden kultur hvor det er normalt for kvinderne at gå hjemme og passe hus og børn (barn) og mændene arbejder, det er stadig noget jeg forsøger at vende mig til.. Mange mænd herovre er lidt mere gammeldags.

21 thoughts on “Jeg pumper systemet for penge

 1. Du skriver ofte, at de mennesker, der kritiserer dig, ikke har noget liv, og at jeres privatøkonomi ikke rager dem. Alligevel ligger der adskillige indlæg på din blog, som jeg går ud fra, at du udelukkende laver, så du kan vise haterne, at de tager fejl ligesom i dette indlæg, hvor du føler behov for at afkræfte en række fordomme og rygter om dig. Jeg troede, at jeres økonomi, hvordan I får råd til husleje osv. var aldeles privat, men nu skal alt pludselig offentliggøres? Nu skriver du sikkert noget med, at det tager jo kun maks. 10 min. at lave et indlæg, og resten af tiden bruger du på din skøøønne familie og bla bla, og jeg skal da sleeet ikke blande mig i, hvad du foretager dig, men kan du ikke se, at du går direkte imod dine principper om at holde visse ting private, og at du fodrer haterne med det de gerne vil have frem for bare at lade dem være? Du er jo præcis ligesom Natascha Linea, I bliver ved med at køre i de negative sager omkring jer. I kan jo ikke undvære opmærksomheden, og er der ikke nok fans, så må man jo tiltrække haterne ved at forarge dem og skabe chokeffekt – det er jo direkte sygeligt. Du sidder hver eneste dag på din Instagram og bruger gud ved hvor lang tid på at forsvare dig, når der kommer negative kommentarer (ja, bare kald mig taber og stalker, fordi jeg læser disse kommentarer, jeg er sgu ligeglad :-D). “Min hverdag er derfor spækket med ting at lave” skrev du på Instagram så sent som i går. Hvorfor bruger så tid HVER eneste dag på indlæg som disse og forsvarer dig mod anklager om pletter på et lagen og beskidte negle, som du har gjort mange gange nu? Du er selvmodsigende og pisser godt nok på egne principper (økonomien sagde du jo var helt privat), selvom du nok ikke indrømmer det foreløbigt, men det er jo heller ikke din stærke side med de indrømmelser der…

  Like

   1. Flot, Nadia. Igen fremstår du dummere end en dør og forholder dig på ingen måde til essensen af mit spørgsmål. Man ved virkelig, at man har ramt hovedet på sømmet, når du kommer med så dovent et svar. Du er til grin, Nadia. Du har absolut ingen moral, og dine enkelte principper har du lige pisset på big time. Udover din skøøønne familie har du to Instagram-fans, som alle tror at du selv står bag og en masse ignorante mennesker, der bakker dig op, fordi de ikke har sat sig ind i alt det lort, du har lavet gennem årene. Flot, at du har opnået “villa, volvo og vovse”, som du så har tilegnet dig på en noget bekymrende måde, men med din skruppelløshed og manglende evne til at agere rationelt, kommer du ikke langt i verden. Du mangler nogle helt grundlæggende værktøjer i forhold til, hvordan man kommer frem i verden uden at træde på andre undervejs. Din mangel på empati kunne tyde på en dyssocial personlighedsstruktur. Det kunne jo blive af- eller bekræftet via professionel hjælp, som du tydeligvis behøver, men aldrig kommer til at søge selv. De allermest syge ved desværre ikke selv, at de er syge og bebrejder alle de andre for at være galt på den. Lige nu lever du med skyklapper for øjnene og forsøger at glemme alt det dårlige, der venter forude. En dag ramler korthuset igen for dig, og du kommer til at reagere på en ekstrem måde. For i stedet for at forebygge den uundgåelige reaktion, der kommer, vil du hellere lade som om, at alt er helt okay og i udvikling til det bedre. Det er virkelig synd, at du ikke selv kan se fordelen i at søge hjælp nu, inden det en dag er for sent….

    Like

   2. Ja, du kan tro at jeg er glad for alt det jeg har opnået, og jeg er glad for dem der står bag mig.. Man kan sagtens ændre sig selvom man har lavet noget lort, uden tvivl.

    Nu du snakker om professionel hjælp vil jeg da gerne se din uddannelse i psykologi og/eller psykiatri, når du kan komme med disse udtalelser udfra nogle tv programmer og billeder på en Instagram profil.

    Jeg agere helt rationelt, jeg lader bare ikke forhindringer stoppe mig.

    Jeg er udmærket godt kyle over at jeg har trådt på nogle, og disse mennesker får også deres penge tilbage, men det er ikke noget jeg kan sidde og slå mig selv i hovedet med resten af mit liv, jeg er nødt til at se positivt, i sær for min lille datter.

    Like

 2. Charlotte, nu var min kommentar jo sådan set til Nadia. Nu ved jeg ikke, hvor gammel du er, men din fortolkning af min kommentar rammer temmelig meget forbi, da jeg egentlig synes, min intention fremstår klar og tydelig. Jeg forsøger at spørge ind til, om hun ikke selv kan se, at hendes holdning til, hvad der skal holdes privat pludselig har ændret sig radikalt, ligesom jeg gerne vil vide hvorfor hun adskillige gange har lavet indlæg direkte skræddersyet til sine haters, som hun plejer at kalde tabere uden indhold i livet, når hun jo ifølge sig selv har travlt i hverdagen, som er “spækket” med adskillige aktiviteter. De spørgsmål, som jeg forelægger Nadia, er det naturligvis kun Nadia selv, der kan svare på, så jeg kan egentlig ikke se pointen i dit lille indspark og vil egentlig bare opfordre til, at du bruger kommentarfeltet herinde til noget lidt mere velovervejet, for du får mig ikke til at trække mine i øvrigt meget velunderbyggede spørgsmål tilbage.

  Like

 3. Du klapper da i dine hænder over, at du ikke skal lette røven ud på arbejde. Du har aldrig i dit liv arbejdet eller lavet noget fornuftigt, så det passer dig da let sikker 100% fantastisk, at du ik behøver nu. For det har du jo aldrig gjort, og malke systemet og uskyldige mennesker for penge, det er du jo ekspert til.

  – Hvis det da er sandt, at Jeremy ik vil ha du ska arb. Det er ikke til at vide…. Du skriver på dansk her, så han kan jo ik gå ind og læse hvad du skriver om ham, vældig smart.

  Like

  1. Klapper i mine hænder? Har du kamera på hjemme hos mig?
   Min mand ved i øvrigt udmærket godt hvad jeg skriver, google translate er til fri afbenyttelse. Jeg har arbejdet både på Bakken og i netto og på McDonald’s så det er jo noget fis 😉

   Like

 4. Nadia, jeg har netop set din nye video og råder dig på det kraftigste til at søge professionel hjælp. Først og fremmest: Du er næsten lige fyldt 23 år, men ligner mindst en i 50’erne, der har fået slag af en bande i 5 timer… Selv en mor til trillinger med kolik ville have mindre poser under øjnene, en flottere hud og mindre udgroninger, end du præsterer. Føøj, for den lede, og du ved det jo godt selv, du kigger konstant på dig selv i videoen. Det kan man kalde foruroligende. Hvad værre er, er, at DU, en af de værste kriminelle lystløgnere, som endda ikke har udsonet sin længe ventede straf, sidder og prædiker moral og fortæller folk, at de skal kigge sig selv i spejlet, for de opfører sig da gooodt nok for lavt. SØG NU NOGET HJÆLP, KVINDE, DET ER DA UTROLIGT, AT DU IKKE SELV KAN SE, HVOR LANGT UDE, DU ER KOMMET.

  Like

  1. Så du synker simpelthen så lavt som at kritisere mine udgroninger og poser under øjnene? Jamen okay så ;-).. jeg er fuldtidsmor, har en lille baby og det sætter spor, jeg behøver ikke at sidde i fuld make up for at lave en video, for hvis folk som dig ikke kan klare det så må de sgu glo den anden vej. I øvrigt så har jeg akne, og jeg vil for andres skyld anbefale dig at du ikke sviner folk til på baggrund af det, for så får du det svært fremadrettet 🙂 hav en dejlig aften!

   Like

 5. Jeg snakker bestemt ikke om akne, søde ven. Jeg har selv haft cystisk akne, og det er en hudsygdom, man ikke kan gøre for. I modsætning til det faktum, at du står i l*rt til halsen, hvilket ene og alene er din egen skyld. Ikke nogen ekskæreste, ikke nogen onde Facebook-ællinger. DU ER SKYLD I DET. Men kan kun sige: Ice ice, baby. God sang med Vanilla Ice, som nok bliver jinglen for den nærmeste fremtid for dit vedkommende, kan jeg læse inde på den herlige Skippermama-blog…

  Jeg kritiserer ene og alene dit udseende af den grund, at du for en måneds tid siden sad og svinede Ditte Okmans udseende til. Husker du det? Hun havde “klamme botox-læber” og kraftigt brug for et “nosejob” ifølge dig. Du havde absolut ingen beviser på noget ang. botox, men nu var temaet for videoen jo også ‘sindssyge injurier’. DU ER DOBBELTMORALSK AD POMMERN TIL, KVINDE. Jeg kommenterer normalt ikke på folks udseende, da jeg i modsætning til dig godt ved at jeg ikke selv er den kønneste, men jeg synes det er skiiie sjovt at se, hvor dobbeltmoralsk et menneske kan være 😀 😛 Den eneste, der er sunket lavt, er dig i den slidte, mølbefængte sofa, du højst sandsynligt befinder dig i lige nu…

  Like

 6. Nåå ja, det gør den jo. Gå nu i behandling for din mytomani, søde, det er jo stukket helt af for dig og din mor for den sags skyld. You’re sofa-king annoying, hvis du forstod den…

  Haha, jeg har det skam perfekt med mig selv! Skulle jeg få det dårligt af mig selv pga. en hudsygdom, jeg havde, da jeg var teenager? Den eneste, der har det dårligt med sig selv, er vist dig med dine sindssyge cutter-arme, som du sidder og piller i, mens du taler om, hvor dårligt Ditte må have det med sig selv og sit udseende. Klart vidnesbyrd om, hvor sindssyg du er, og hvor lidt hjælp, du har fået… Mine arme og min hud har det perfekt. Hvad jeg til gengæld ikke har det perfekt med, er folk, som flygter fra deres straf og avler videre, selvom det alligevel ender i endnu en tvangsfjernelse. At disse folk kan tillade sig at kommentere det mindste på andres moraalske værdier, vidner jo om, at den er helt gal på øverste etage. Det næste bliver sgu, at Peter Madsen erklærer sig feminist 😛

  Like

  1. Ja det gør den, det har jeg også på beskeder i min messenger hehe.

   Ja det er korrekt at jeg har været cutter, det er bestemt ikke noget jeg er flov over, kald du mine arme sindssyge, det er op til dig 🙂

   Like

 7. Hvorom alting er stråler det ud af dig, at du ikke har fået den professionelle hjælp, du tydeligvis trænger til… At du sidder og kommenterer på andres fejl og mangler og leger moralens vogter, når du selv er i så absurd en situation, hvad angår dine egne fejl og mangler såvel som dine noget bekymrende moralske værdier, er jo helt ude i hampen… Vi kommer vist ikke videre herfra, du tager ikke imod råd, hvad enten man går hårdt til dig eller skriver i en konstruktiv tone, som mange andre har prøvet forgæves på…

  Like

 8. Så sidder du da godt nok på Instagram og får fordrejet, hvad der er skrevet herinde.

  1. Du har ikke brug for professionel hjælp til dit udseende. Beklager da, hvis du misforstod mig på dette punkt. Du har brug for professionel hjælp til din manglende moral og din tydelige mytomani. For ikke at tale om din narcissisme. Udseendet er sgu i bund og grund ligegyldigt, når man ser dine indre værdier, som om muligt er endnu mere hærgede end dine ydre “træk”.

  2. SOM JEG TYDELIGT SKRIVER OVENFOR: Jeg kritiserer KUN dit udseende, fordi jeg ved, at du for en måneds tid siden sad med din mor på Youtube og svinede Ditte Okmans udseende til på det groveste og kom med påstande om “restylane-læber, der sprænger i luften lige om lidt”. Husker du overhovedet, at du sagde dette? Eller har du bare sådan fripas til at svine folk til på det groveste, men hvis nogen vover at kommentere det mindste omkring dit ydre, så er helvede løs, og de er nogle forfærdelige mennesker med dårligt selvværd og bla bla? KAN DU SE DET DOBBELTMORALSKE I DIN ADFÆRD, ELLER SKAL JEG SKÆRE DET MERE UD I PAP? BEHANDL ANDRE, SOM DU SELV VIL BEHANDLES, NADIA.

  Like

  1. Føler du dig trådt på?
   Sug mig, hvordan kan du udtale dig om “mytomani” og “manglende moral” når du ikke kender mig? Yderst spændende at have en lomme psykolog på min blog, enlighten me please 🙂

   Like

 9. Føler mig trådt på??? 😛 😛 Nææh, jeg synes, det er umådeligt morsomt, at du ikke kan argumentere bedre for din sag, end du er nødt til FULDSTÆNDIG at fordreje, hvad jeg har skrevet herinde. Det er sgu da utroligt så hjernedød, du er. Svært at tro på, at du ikke er på stoffer, eller har du mon arvet noget af mor Heidis alkoholsyndrom?

  Nadia, jeg kan linke til adskillige videoer og hurtigt tage screenshots af kommentarer, hvor du sidder og sviner folk til på det groveste og hænger dem og deres “tykke børn” (børn var da ellers uskyldige?) ud offentligt, trods du aldrig har mødt dem i virkeligheden. Igen er du dobbeltmoralsk som ind i helvedee. Hold op, hvor er det sjovt at sidde og se dig pudse din glorie, trods man ved, hvor meget l*rt du har lavet gennem tiden, som du på ingen måde angrer eller er kommet videre fra. Derudover er det sjovt, at de naive fans, der ikke kender dig, godt må udtale sig om en masse private ting om fx din families trivsel. De mennesker kender dig heller ikke i virkeligheden og sidder typisk også og gemmer sig bag fake profiler, som du jo ellers normalt har så meget imod? Hvis man stikker tungen op i dig bagi, er der åbenbart ikke nogen regler om, at man ikke kan udtale sig om dit liv. Hold op, hvor er du et sølle væsen. Du får det godt nok svært med den dobbeltmoral, og mytomanien kan jeg bevise sort på hvidt, så den er sådan set ret indiskutabel. Radio 24/7 har heldigvis sat sig for, at fortælle hele Danmark, hvor løgnagtig du er. Så hyg dig med dine 3 fake profiler-fans på Instagram, når resten af Danmark kender dit sande jeg. Men nååå ja, det er jo bare Danmark, der er sååå modbydeligt et land og såå onde over for dig og din mor 😥 Haha, hyg dig fremover, jeg gider ikke spilde mere af min tid på at skære almen viden ud i pap for dig 😛 …

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s