Why do they do it?

I’m often wondering what drives people to stalk other people.. is it boredom? Jealousy? Is it low self worth and confidence?

I have over and over again been shocked with how deep those people dig into our lives, especially because I do not see myself as “famous” they don’t call me “famous” and yet they still try to uncover every bit of my “oh so boring life” and making my life a “hell”.

When I confront the people, I am often told that they couldn’t care less about my family and I, and that they have this oh so great and fantastic life but that just doesn’t stick to what they’re actually doing.

I think a lot of these people has experienced something in their child or adulthood that makes them the way they’re, just like me. I can relate, which is kinda creepy.. not because I’ve been stalking people, but I can relate with doing things that you really shouldn’t do, and that that’s the traits that we bring with us from our upbringing.

These people likes to sit in different groups bashing me, bashing me as a person and as a mother, as a wife and as a daughter, but they don’t realize that they’re doing the exact same thing as I was doing, they’re just not doing it with money, but with people. Instead of taking someone’s money, they’re trying to ruin my family, and th y have been now for many years. I get frustrated and last but least I actually get sad for them.. it’s not their fault, they think that what they’re doing is “normal” they think that buying background checks paying for background checks on a man they don’t know is okay. They think it is okay to contact schools, shelters and landlords.. they think that that is normal behavior and that they’re excused because “she did something bad”. I think that many of these people needs some heavy and good therapy, they need to talk to someone who understands their behavior and they need to focus on their family instead of a stranger from a TV screen.

Kiss.

17 thoughts on “Why do they do it?

 1. Jeg tror, du rammer hovedet på sømmet:-) Det er en yderst dysfunktionel adfærd at være så besat af at få jer ned med nakken
  De må da bruge ualmindelig meget tid på at opsnappe sladder og spor.
  Det er lidt for nemt at bruge argumentet, at du har lavet noget ulovligt, når det de selv har gang i også er ulovligt.
  Two wrongs don’t make a right!

  Jeg er bare bange for at fornuft preller af disse mennesker, desværre.

  Like

 2. Jeg er nu ret sikker på, at du elsker den negative opmærksomhed og bevidst agerer efter, hvad der kan give dig mest opmærksomhed. Dig og din mor kan godt lide at give din deltagelse i “DUM” skylden, men sjovt nok har ingen af de andre medvirkende fået lavet en blog imod sig eller modtaget samme kritik (udover NL, som også elsker negativ opmærksomhed). Det ligger i din natur, at du vil være i centrum. Du vil gøre alt for at blive kendt, hvad enten det er som skuespiller eller som camgirl. Du fik ikke nok opmærksomhed som barn, og din lovløse og amoralske mor lærte dig ikke at være et godt menneske med sunde værdier. Du lever i dyb fornægtelse af dette og kommer aldrig til at opsøge en psykolog frivilligt, da du vil overbevise hele verden om, at du klarer dig godt. Men en dag går det galt igen. Hope bliver fjernet snart, og du ender som et magtesløst ynkeligt væsen, der ryger ind og ud af den lukkede. Erkend dine fejl og tag ansvar før det er for sent. Du ved udmærket godt, at det hele kan forsvinde på et splitsekund. Du er blevet advaret utallige gange. En dag vil dine børn kunne læse alt om dig, se alle beviserne på, at du løj om alt for at opnå opmærksomhed. De vil se dig som ekstremt ansvarsløs og vende dig ryggen. Du skulle have stoppet, mens legen var god.

  Like

  1. Du tror simpelthen ikke at jeg har andet indhold i mit liv end at søge opmærksomhed?
   Jeg har en Instagram hvor jeg poster billeder af min hverdag, intet super ekslusivt eller provokerende, medmindre folk føler sig provokeret af lykke hvilket åbenbart er tilfældet her. 🙂

   Like

   1. Det er ikke mere end en uges tid siden, at du lagde et billede op på instagram af din bagdel i g-streng. Helt uden kontekst eller forklaring på, hvorfor dine følgere skulle se det. Der kan ikke være anden grund til det billede, end at du søgte opmærksomhed, enhver opmærksomhed du kunne få. Det er det samme med dine hunde, når du smider billeder op af en ny hund, uden at fortælle hvor den anden er og om I stadig har den. Du søger, at folk skal forundres og spørge til den anden hund, pga jeres historik med skiftende hunde. Men du skriver ingenting, for så ville du jo ikke kunne få al den opmærksomhed, eller kunne svare folk hovent senere, at I skam stadig har Bella.

    Like

   2. Yes, alle de kvinder der lægger billeder op af bagdel eller babser søger negativ opmærksomhed.. jeg behøver ikke forklare noget når jeg lægger noget op, igen et privilige ikke en ret.

    Folk SKAL ikke spørger, og jeg SKAL ikke svare, det er et valg jeg tager.

    Oh historik med skiftende hunde? Nej, min labrador i Danmark havde jeg i 3 år og hendes hvalp i to, hun blev drægtig da jeg var i USA første gang og hun var pp hunde pension.
    Alf valgte jeg at give til en mand der havde et sted at bo.

    Like

 3. Så lad mig formulere det på en anden måde. Hvorfor lyver du om, at I boede på shelter og ikke i en studiolejlighed? Kan man ikke være ærlig omkring dette, uden at udlevere personfølsomme oplysninger om sig selv, dvs. uden at give folk adressen? Og hvorfor fortalte du, at I havde en lejlighed i Antioch og L.A. på samme tid?

  Hvorfor fortæller din mor, at Jeremy har afsluttet praktikken efter et par uger, når det skulle vare fire, og at han nu er i arbejde, mens du skriver, at han stadig er i praktik, mens du andre gange skriver, at han er i job?

  Hvorfor fortæller du ikke folk, hvad der er sket med hunden Bella?

  Hvorfor lyver du om, at du har kaldt en person “skamfisse, pussy uden hår og bitch” og skrevet, at han burde blive skudt på åben gade, når der er screenshot af dette? Men det er måske manipuleret.

  Hvorfor bilder du folk i online mødregruppe ind, at du har været på kriseherberg?

  Dette er MEGET få eksempler på situationer, hvor du har løjet og i stedet kunne have valgt at fortalt sandheden som et ordentligt menneske. Jeg har ikke engang nævnt dine tidligere svindelnumre og fup-indsamlinger, som jo alt sammen bygger på løgne og bedrag.

  Uanset hvor grænseoverskridende, du synes det er, at folk stalker dig og opretter blogs imod dig, så kan det da ikke komme bag på dig, når du og din mor gang på gang vælger at lyve i situationer, hvor man sagtens kunne have fortalt sandheden uden at udlevere private informationer til fremmede. Giver det så ikke sig selv, at folk bliver nysgerrige og vil forsøge at finde frem til sandheden om dig?

  Jeg synes, dine tidligere opslag på Instagram var meget mere ærlige og viste nedturene i dit liv som fx tvangsfjernelsen af Kyle og din indlæggelse på psyk., men nu er det som om, at du kun går op i at fremstille dit liv på den mest idylliske måde.

  Like

  1. Hvorfor skulle jeg skrive at vi var på et shelter så folk kunne finde ud af vores lokation og lave problemer? Min mands praktik er på 80 timer, de er afsluttet om en uge og derefter skal han i et træningsprogram på 18 måneder (BETALT) (arbejde) og derudover arbejder han som mad levering ( arbejde han tjener penge på ).

   Hvad skulle jeg fortælle om bella? At hun har det godt og sidder og ser på far spise ost? Det er ikke umiddelbart noget jeg tænker at spændende for folk at vide, men nu ved du det.

   Jeg har ikke løjet om kriseherberg i mødregrupper, det var et “kriseherberg” vi var på, dvs. Et EMERGENCY shelter som er lidt anerledes end transitional housing 🙂

   Like

 4. Folk har jo alligevel fundet frem til din nuværende adresse og lavet problemer? Er der ikke mere end et shelter i LA da?

  Træningsprogrammet på 18 måneder har vi da ikke hørt noget som helst om på IG, eller hvad? Det ville da være oplagt at dele nyheden her. Burde kunne lade sig gøre, uden at afsløre for meget om stedet, og desværre tror jeg alligevel, at der sidder nogen, der kan finde frem til det, hvis de virkelig vil.

  Med hensyn til Bella kan jeg se, at mange følgere inkl. de positive har spurgt ind til hende, så det ville da være oplagt lige at smide et billede op af hende, så folk ikke tror, at hun ikke bor hos jer mere? Det er vel ikke for privat?

  Jeg forstår ikke behovet for at lyve så grusomt, hvis det ikke skyldes behovet for opmærksomhed, for det med at sige, at det er for privat og personligt, den holder jo ikke i flere af tilfældene. Jeg tror netop, du ville kunne have undgået en masse stalking, hvis du bare fortalte tingene som de var, igen uden at decideret oplyse din adresse, Jeremys praktiksted osv. Det MÅ kunne lade sig gøre at være ærlig uden at dele ud af sine private oplysninger.

  Like

  1. Inden du kommer for godt igang vil jeg lige sige at det er et privilegie og ikke et krav at få opdateringer om mig og vores hverdag, nogle gange poster jeg billeder af min datter, andre mit hus andre mim have og andre mine hunde.
   Selvfølgelig opdatere jeg ikke om ALT jeg har RET til et privatliv.
   Min mands træningsprogram er noget ham fandt ud af i går, derfor har jeg Inter skrevet om det, da det skulle være sikkert først.
   Med hensyn til Bella kan du jo kigge i min story, dernæst igen – i har ikke krav på noget.

   Jeremys skole fortalte jeg intet om andet end at han gik i skole, samme med shelteret at folk så er så syge at de gennemgår billeder af utallige shelters i Los Angeles viser jo bare hvor syge de er.

   Like

 5. Du har ik ligger på den lade side, med at true og hænge folk ud allevejne. Så det er klart, at folk nu “svarer” igen. LAD VÆRE med at give alle andre skylden. Tag dog ansvar for dine (for det meste) idiotiske handlinger. Alt er ikke alle andres skyld. Og det indlæg du lavede om din mor, FØJ hvor klamt. Ka se du har slettet det igen, hvorfor mon? Du skal forestille at være voksen – Så opfør dig som en voksen.

  Like

  1. Den holder ikke i retten du. Jeg hænger folk ud når de træder mig over fødderne, klart jeg gør.
   Folk går bevidst efter at smadre min familie, og så må de regne med at det har konsekvenser, det stopper jeg skam ikke medz

   Like

 6. Folk er ligeglade med dig, din mor og din mand. Men ikke med Hope. De ønsker at Hope får den bedste og stabile opvækst, og det ka I ikke just prale af, at I indtil nu har formået at give hende. DERFOR reagerer folk som de gør. Og med rette. Det varer nok ikke lang tid, så er I flyttet igen igen, og det er alle andres skyld. Samme svada som altid. Stakkels Hope.

  Like

  1. Så er det jo rigtigt dejligt at det er folk der ikke kender hverken min familie eller jeg og derfor ikke VED hvordan vores hverdag er.

   Nej du, de har ondt i røven over at have så intetsigende og kedeligt liv selv.. og helt ærligt, tror du så ikke på at hvis min datter mistrives at hendes børnelæge ville indberette os til DCFS? Det er deres pligt ven.

   Like

  2. Og så vil jeg i øvrigt frabede mig at du udtaler dig om hvordan jeg er mor, for MIN datter når du ikke kender mig, aldrig kommer til at møde mig og aldrig kommer til at kende mig.
   Du ved ikke en fløjtende fis om mit liv, andet end fra sladder magasiner, og hvis du er så dum at du tror på dem, jamen så shame on you honey.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s