Q&A med Nadia.

Mange mange tak for Jeres fine og relevante spørgsmål.. Jeg har valgt at svare på alle de spørgsmål der er kommer ind indtil videre, og lukker derfor nu for videre spørgsmål. Jeg vil lige takke for at holde tonen nogenlunde positiv på trods af forskellige meninger!

Jeg laver nok en del 2 en anden dag hvis der fortsat kommer spørgsmål 🙂

Tak! Min situation i USA lige nu er lidt so so.. Jeg søgte jo reelt asyl da jeg ankom, men da trump blev valgt lod jeg den lidt hen i sandet, og ligenu samler jeg egentlig bare sammen. I princippet jo, de sender kvinder med børn ud af landet, som indvandre kan man bare håbe på at det ikke er en selv. Om jeg står bedre stillet ved jeg ikke umiddelbart, nok ikke bedre end at jeg har lidt mere støtte bag mig.

På sigt ja, jeg elsker at bage, så jeg ville gerne på noget bager uddannelse.

Et langt og lykkeligt liv med min familie.. Jeg er ikke super materiel, så jeg har ikke drømme om stort mansion med alt hvad der følger.. jeg håber bare at min mand mor og jeg og mine børn opnår det vi gerne vil i livet.

Ikke lige nu nej.. Jeg nyder at gå hjemme med hende, og ville ønske at jeg havde gjort det samme med min søn. Jeg satser på at hun først skal i institution når hun bliver omkring 3-4 år.. indtil da har vi playdates med venner.

Hope bliver 7 måneder her den 22 August. Vi bruger meget! Vi har mange udgifter såsom forsikring til bil, benzin, elektricitet, mad, bleer, tøj, fornøjelser mv. Vi bruger vel omkring $2000 pr. Måned i alt.

Ligenu har jeg sat min sag i bero.. Det gjorde jeg da trump blev valgt. Om jeg gensøger senere ved jeg ikke endnu.

På et tidspunkt ja.. Jeg vil gerne have 3-4 børn, men det bliver ikke lige nu.

Bedrageri.. Og ja, det har jeg.. Men det kræver tid og ressourcer som jeg skal finde, og det er ikke billigt. Små skridt.

Jeg tager små jobs her og der der tillader at jeg kan have min datter med.

Tak! Nej, det har jeg ikke.

Jeg kan ikke lige opdele disse billeder, så der bliver svaret på begge.. Noget dansk skal hun da lære, det kommer vel naturligt i og med min mor og jeg taler dansk til hinanden, men jeg taler hovedsageligt engelsk til Hope. Traditioner såsom jul, nytår osv. Vil jeg gerne indfører da det er anerledes herovre end i Danmark, og jeg kan bedre lide de danske jule traditioner end de amerikanske.

Nej, jeg har planer om at få min søn herover på sigt.

Nej, jeg savner ikke Danmark. Jeg har for mange negative minder fra Danmark som sidder på nethinden, og nyder mit liv herovre.

Fordi jeg var i en ufattelig dårlig situation.. Jeg havde været i et giftigt forhold, og kunne ikke få hjælp af politiet til et tilhold.. Hans venner kom dagligt og bankede på min dør, og der kom adskillige indberetninger fra folk jeg ikke kender, det er rigtigt rigtigt ubehageligt at blive chikaneret på den måde. Jeg kom hertil med en drøm om at starte forfra.

Tjaeh, det håber jeg da 😉

Det er rigtigt trættende jo! Men mange ting lader jeg egentligt bare gå forbi.. der hvor jeg bliver sur er når folk deler min private adresse, da det er en risiko for min datter, og hendes trygge base bliver invaderet.

Et langt og lykkeligt liv, muligvis at min mand og jeg starter vores eget firma, og at mine børn opnår deres drømme.

Jeg arbejder lidt her og der.. Rengøring, baby sitting mv.

Der var nogen der fandt vores adresse, og vi blev enige om at det var bedst at flytte. Jeg savner ikke ret meget fra Danmark, rugbrød kan man få herovre, salt lakrids mv. Hvis man finder de rigtige steder. Jeg lærte engelsk da jeg var omkring 5 år ved at se film.. jeg imiterede dem i filmene og lærte det den vej. Min mor har en tyk accent, og er ikke helt så lærenem.

Jeg har ikke svigtet min søn, jeg kæmper for ham.

Jeg har ikke brug for noget fra retssystemet. Og jo, det er det vel, omvendt vidste jeg heller ikke at jeg ville ende med barn og mand. Derudover har retssystemet skidt på mig, forstået på den måde at min eks fik 14 dage for vold, og at jeg ikke kunne få tilhold.

Mine børn! Helt bestemt.. Kærligheden, og tålmodigheden. Tætheden.

for hans skyld.. jeg taler ugentlig med Kyle, og han spørger altid efter både mormor og Jeremy. Han er en rigtig frækkert. Kyle bor på en institution, og det virker som om at de er gode ved ham.. Jeg vil på sigt gerne have ham herovre til mig hans stedfar og hans søster og mormor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s