Am I pregnant again?

I’ve gotten a lot of messages in my inbox asking if I’m pregnant again.. The short answer is no definitely not!

In some pictures it may seem like I have a little tummy, and that’s because I have.. it depends on where I am at in my cycle, when I’m on my period, I get bloated and gain a little bit of weight, and then it may seem like I’m pregnant.. Truth is that I don’t wanna have another one right at this second, in the future yes definitely, but for now I am good with Hope and I’m enjoying the time we have while she’s little lol. Although if it happens, it happens and then we’ll take it as it comes.. I don’t believe in protection, so of course the chance is there, but as of right now my hormones and body still needs to stabilize.

I’ll put in a few pictures so that y’all can see how I actually look like.

16 thoughts on “Am I pregnant again?

 1. Really, hvad?

  Du snakker om børn i forhold til fremtiden, så ville det vel være oplagt at nævne, at du regner med at have Kyle hos dig til den tid, som du jo selv har nævnt flere gange.

  Det andet jeg skrev er videnskabelig fakta, så jeg går ikke ud fra, at det er dette, du mente.

  Like

 2. Nej, det må du jo ikke vide, hvis du ikke bruger beskyttelse, men den del skal jeg nok undlade at blande mig i 😉

  Jeg skrev blot, at det ville være OPLAGT at nævne, da det nemt kan føre til mistforståelser, når du undlader at nævne ham. Dig og din mor har det jo med at blive frustrede over artiklerne om jer, og dette indlæg tror jeg da nemt ville kunne udløse en artikel med en overskrift i retning af: “Nadia-Shila udtaler: Jeg har nok i Hope” – men det bliver din hovedpine og ikke min, så længe du ikke vil tage imod et råd.

  Like

 3. Blank er du i hvert fald og yderst dobbeltmoralsk. “Medierne må skrive hvad de vil”, men alligevel sidder du og din mor konstant klar inde på Realityportalens Facebook-side til at forsvare jer over for “ællingerne”, når der kommer en ny artikel om jer, da I jo er blokeret fra alle grupperne.

  Like

  1. Eeeeeeeelsker når andre fortæller, hvad folk er og ikke er
   Det giver så god mening at ytre sin holdning om, hvorvidt andre folk er dobbeltmoralske eller ej
   NS kan vel skrive ALT, hvad hun vil på egen blog
   Bryder vi andre os ikke om det skrevne, så fedt videre til en bedre blog og spar din irritation

   Like

 4. Tja, det ved jeg sørme heller ikke. Uanset hvad jeg siger, så er du jo overbevist om, at du har fat i den lange ende uanset hvad vi så snakker om. Dårlig samvittighed og skyldfølelse ved jeg ikke, om du nogensinde reelt har oplevet. Du har det med at fremstå som et offer, der ikke er ansvarlig for noget af det dårlige i dit liv, der er sket. Men så straks, der sker noget godt, så er det selvfølgelig ene og alene på grund af dit hårde arbejde…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s