My hidden agenda.

Well, a lot of people are sure that I married my husband because of a “hidden agenda” so to speak, and I’ve been thinking about making this little post for a while.

It is true that hubby is an American and COULD be my way to a GC.. However, with his past that is not gonna happen right now. Sure I have a few sponsors up in my sleeve, people that I know whom are willing to help me, but again it is most definitely not the first priority right now.

We started talking about getting married very early in our relationship, yep it is that kind of love! I absolutely love my husband, and I’d do anything for him anytime.. He gives me exactly what I need – love! I do have a hidden agenda, and that’s undivided love. My husband understands and support me like nobody else, he respects me.

We might have our differences, especially due to our age difference, but we always work things out and get to a compromise.

I find it super disrespectful to be accused of using my HB, because in reality WHAT is he able to give me, except from love affection attention understanding and respect?

10 thoughts on “My hidden agenda.

 1. America is the best, America is grrreeaaat! When the police randomly stop you while driving, and find two illegal criminal individual from good ol’ DK, the shit will hit the fan. ICE don’t play that shit.
  ‘MERICA 🇺🇸🇺🇸

  Like

  1. Politiet videregiver ikke info til ICE medmindre personen har en kriminal rekord her i landet.. Det er en sancturary by.. Derudover så bliver det ikke et problem da min mor har kørekort og jeg permit til at lære..

   Så ja, Amerika er helt sikkert bedre end Danmark, især folk som dig der er butthurt og lader dine aggressioner gå ud over folk du ikke kender.

   Like

 2. Shiiiit…you got me there 😮
  I’m SUPER butthurt about three junkies, living on the street, shelter, sec 8 housing, then street again? Like a circle, you get the rest 🤨
  How’s your other child doing, the one deported and forgotten about?
  #sad
  #Merica🇺🇸

  Like

  1. Tre junkier? Der tager du fejl, både min mand mor og jeg kan til hver en tid fremvise en clean stof test.. Section8 er det heller ikke, det tager mellem 10-15 år at komme på, men HVIS det havde været section8 så havde det været luksus! Man kan sagtens få fine boliger på section8…. Gaden? Nej, vi har ikke sovet på gaden siden September sidste år. 😉

   Like

  2. I don’t get people like you. I mean, If you don’t like them then WHY do you bother to comment? Do you not have anything better to do with your time? Its clear to me your name isn’t ButthurtLisa, but rather Biggest FAN Lisa, spending her time harrassing someone who obviously got more going on in her life than you Lisa!
   Go do some good instead of hanging here spreading your hate.
   And even if this family doesnt do drugs, I will say that some of the most caring, loving and kind people i have ever met, has struggled with drugs! Its an illness, not something to blame people for, Just like you wouldnt blame someone for getting cancer, would you? But then again, you probably would, your vibe is “that kind of person”.

   Like

 3. And for Nadia with family: All the best to you guys and I admire you for noth letting the hate get to you. People with brains will support you I think, and not brain dead zombies like that Lisa 😉
  Wishing you a good day!
  Love and light to all four of you ❤

  Like

 4. Så forsøgte man lige at fjerne fokus fra, at Google Street View kunne afsløre, at man har brugt sin datter som tigger-lokkemad ligesom man nu for 117. gang søger sympati ved at diagnosticere sig selv med angst, som vist bare er kroppens reaktion på mangel på god moral og ren samvittighed. I stedet for at bruge din tid på en blog, som ingen alligevel læser udover mig og en Realityportalen-journalist, så brug dog tiden med din familie, lige om lidt sidder dig og Heidi i fængsel og Hope er blevet fjernet fra sin psykisk forstyrrede og intrigante mor. Men så får du vel bare et nyt barn, som du kan profitere af, det ville jo ikke være første gang at et barn i din varetægt blot blev erstattet :-/ Du kan lægge nok så mange glansbilleder op af dit “fighter-liv” på Instagram – det er ikke svært at se, hvad der i virkeligheden foregår i jeres jammerlige nomadeliv. Dejligt, vi har Skippermama til at afsløre dette, når du bliver lidt for ivrig med den opstillede Instagram…

  Kys og kram “jydetamen” (som så hedder “jydetamp”, men det er jo ikke studenterhuen, der trykker hos dig) fra Sønderborg (for når en IP-adresse siger det, så må det jo være der, jeg er fra :-P)

  Like

  1. Du lyder til at være et virkelig rart menneske
   Dejligt du bruger så meget af din tid på en dårlig, ulæst blog
   Du har alle fakta i orden om hovedpersonen
   Og bruger dit liv på at stemple andre
   Du er psykiater, ik?????? For du har jo styr på den anerkendte lidelse angst
   Gid alle var som dig, så vil verden være uden krig

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s