Skippermama AKA Ditte Okman?

Det har i lang tid knirket og knaget oppe på første etage om Skippermamas sande identitet, og jeg må nu indrømme at der er nogle kvalmende ligheder mellem skippermama og…. DITTE OKMAN fra “Radio 24/7 – Det taler vi om”.

Skippermama (D.O.), slår jo godt og grundigt fast med stor fed streg under!!!!! At disse jo altså HAR et liv! Jo.. Det kan man jo godt kalde det, når man jo altså er “journalist” selvom at man måske etisk ikke helt er journalist!

Jeg har lagt mærke til en masse similarities mellem “de to”.

1. Kæreste: Skippermama og DO har det med at referere til min mand som “kæreste” velvidende om at vi er fuldt ud lovligt gift, dette er enten for bare at være respektløs ellers er det ren dumhed.. Your pick.

2. Amerikasland: Både DO og SM har det med at referere til USA som Amerikasland dette kan jeg se at DO har gjort kvalmende længe- coincidence?

Møde med SM på SB på fountain:

Ja.. Jeg har ikke rigtigt mødt eller lagt mærke til nogen danskere andet end turister jeg very casual med næsen i jorden har gået forbi.. Men i Februar måned kommer det frem på SM’s blog at hende og manden da gerne lige kører forbi SB på fountain og nyder en kop kaffe… Det er jo meget convenient når man den 28. Februar selv er herovre, ovenikøbet på Sunset boulevard som jo ligger uhyggeligt tæt på Drive through på Fountain ave. Og at man i marts måned kan finde min mor på Starbucks på Washington Blvd. Som ligger MEGET tæt på UBH som er det shelter som er nøje omtalt!

Herberg: Både SM og DO referere til shelteres som “herberger”.

Single: SM og DO har ufatteligt travlt med lige at pointere med stor lyserød streg, at min mand altså står som single på DSM.. Det er så også rigtigt fint, jeg kan så lige fortælle at min søde mand ikke bruger facebook eller andre sociale medier.

Sarkasme: Både DO og SM er begge ufatteligt sarkastiske i deres tale og skrive måde, og er identisk ubehøvlede med nøjagtigt de samme sætninger……..

USA korrespondent: Både DO og SM referere til en nær person som agerer “USA korrespondent” på radio 24/7 hjemmeside kan man læse at de ligenetop skriver om “journalist” Jacob Heinel, som værende deres “USA korrespondent”…. Kan man blive åbenlys nok?

Så er det jo også kodylt smart at man lige kan bruge radio 24/7s til at “reklamere” lidt for sin famøse blog og derved skabe en masse trafik.

Men nu kan Skipperditte jo gå igang med at finde ud af hvor vi nu flytter hen, for jeg kan love dig at det ikke bliver så nemt at lokalisere os nu.

11 thoughts on “Skippermama AKA Ditte Okman?

  1. I hygger jer da rigtigt med konspirationsteorierne, hva’ Nadia? Men pas nu på, det ikke fører til injurier, dem giver I jo selv klart udtryk for, at folk ikke skal fremsætte mod jer!

    Først var det en amerikansk kvinde ved navn Jennifer Skipper udelukkende fordi, at denne persons brugernavn på Twitter var “Skippermama” (https://twitter.com/skippermama?lang=da). Dernæst var det Linses datter Geggo, hvilket man egentlig ikke havde nogle beviser på, udover at Geggo har ytret sig offentligt på sin blog om Nadias ansvarsløshed. For 2 dage siden påstod Heidi så på sin Instagram, at det var en af Nadias tidligere veninder, hvis jeg husker korrekt, men disse kommentarer er pudsigt nok slettet nu, fordi man nu er videre til den fjerde og næste latterlige teori: At det skulle være radiovært Ditte Okman.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s