Når kommunen tager dit barn

Jeg har lige set programmet på DR1, og det et faktisk ganske spændende, i sær fordi jeg selv har fået frataget min søn.

Jeg får ofte spørgsmålet om jeg ikke er bange for om min datter bliver taget, får at vide at folk håber at kommunen i Danmark kommer og tager hende (hvilket er latterligt da min datter ikke er registreret i dk) og hvad jeg vil gøre hvis hun blev taget.. Dybt grænseoverskridende spørgsmål i min verden og ikke spørgsmål der hører nogen steder hjemme.

Selvfølgelig er jeg da bange for at min datter skulle blive taget fra mig, især når jeg ved at der sidder nogle mennesker som misbruger det at man kan anmelde andre til DCFS.. Det er rigtigt ærgerligt at vi har en befolkning i dag som taget hævn ved at ramme en hvor det gør aller mest ondt, men når det så er sagt så kan jeg ikke lade den frygt tage over.. Det er unfair for både mig og min datter.. Jeg vælger at nyde mit barn, og jeg vælger at skubbe frygten til side, for jeg ved at jeg er en god mor.. Jeg ved også at min datter udvikler sig og trives og ikke mindst ved jeg at både hendes far og jeg elsker hende over alt i universet. Jeg har et fantastisk netværk og min mand og jeg arbejder med os selv både ved forældreklasser og psykolog konsultationer, både som individuelle men også som par.. Jeg har mange ting med i min bagage og det er ting som for mig er godt og sundt at snakke om.. Jeg lærer også at kommunikere bedre med min mand og jeg lærer at håndtere mine egne frygter. Jeg ved at jeg har folk omkring mig som ville påpege hvis de mente at jeg gjorde noget galt, da de er mandated reporters.

Jeg er så taknemmelig for at jeg har fået en chance mere som mor, og selvom at jeg ikke hr kyle lige nu, så banker mit hjerte stadig for begge mine skønne børn.. De er hver i sær helt unikke.

Jo, jeg er bange for at min søn vil ende op med at hade mig når han bliver ældre, i sær fordi jeg ikke bare lige kan flyve ham herover som han gerne vil. Det knuger i mit hjerte når han spørger hvornår han må komme hjem til os igen og jeg bare ikke kan give ham et svar, men det er realiteten lige nu, og selvom at jeg skulle komme til Danmark, så ville jeg højst sandsynligt ikke få ham igen.. Herovre har jeg i det mindste en chance.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s