Gift eller ej?

Den kommer igen og igen…. Er i gift?

Jeg ved godt at jeg er en smule ond, når jeg sådan omtaler min mand for mand istedet for forlovede eller kæreste, men det er simpelthen fordi at han i mine øjne er min mand…. og så er han jo altså en mand.

Vi har planer om at blive gift, og det bliver snart vi har allerede sat datoen.. Hvornår? Det er en hemmelighed.

Jeg glæder mig i hvertfald til at sige ja til min skønne mand og påbegynde vores ægteskabs liv.. For hold nu op hvor jeg elsker den sure skiderik som han en gang i mellem er.. Jeg bliver forelsket i ham på ny hver dag, og har en ubeskrivelig kærlighed til ham selvom jeg nogengange forbander ham langt væk, for han er der når jeg har mest brug for det, og han acceptere mig helt som jeg er.

Nå.. Det blev lige en kort en herfra, jeg lover at lave en mere relevant en senere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s