Er vi flyttet tilbage til L.A.?

Jeg har fået spørgsmålet rigtigt mange gange, og jeg vil derfor fortælle jer hvad det forgår.

Vi har stadig vores lejlighed i lille Antioch, men da Jeremy har været så heldig at få et arbejde hernede er vi nødt til at være her det meste af tiden.. Vi bor i et studie, ude ved stranden hvilket er super lækkert og vi opsiger ikke vores lejlighed i Antioch, før vi har fundet en lidt større lejlighed, da et studie er det der svare til en et værelses, altså vi har sove, bade og spise område (køkken).

Vi har været så heldige at at komme på et subsidy program her i L.A. vis vores anden subsidy i SF og kan derfor få hjælp til vores husleje, indtil Jeremy er stabil i sit job, derefter overtager vi hele huslejen selv.

Det er rigtigt dejligt, men vi var rigtigt gode for San Francisco og Antioch, og vi er stadig lidt sentimentale ved tanken om at skulle flytte.. Omvendt er det jo super fedt at Jeremy endelig har fået et godt arbejde som han tilmed kan lide, og mens han jobber tager Hope og jeg rundt og kigger efter lejlighed.

Min mor flytter ikke med, hun er stadig i sin RV og bliver der, så det er kun os tre og det er dejligt da jeg kan mærke at dét at være sammen med mama hele tiden er lige en tand for meget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s