Loteria

Uh.. Jeg har længe ville hen til min lækre mexicanske restaurant igen.. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker mexicansk mad, især nachos og quesadillas, og det er egentligt ret sjældent at vi går ud og spiser som familie.. Så i dag fik jeg lokket manden og mama med på restaurant, så en lille gåtur op af Hollywood Blvd. Så en tur på coffeebean og så afsluttende i Cvs efter acne trestment da min hud er helt åndssvag for tiden.

I får også lige nogle billeder jeg har taget i løbet af de sidste par dage.

OBS. Mine billeder må ikke kopieres eller bruges til medier uden min tilladelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s