Bladet fra munden

Tjah,.. Hvad skal man mon sige.. Skippermama har jo ufatteligt travlt, med at fortælle om mine “sygdomme” som hun jo så fint kalder set, og jeg vil derfor i dette indlæg udspecificer hvad der egentlig forgår….

Graviditets diabetes: Havde jeg desværre også i første graviditet uopdaget indtil uge 37.. Denne gang opdagede de ketoner i min urin ret sent også, og jeg blev holdt ekstra øje med i løbet af graviditeten.

Genital Herpes:

Dette skrev jeg om da jeg i April havde haft mit første udbrud (lige inden graviditeten) og jeg havde nogle lignende symptomer, da jeg så i septemper var gravid (jeg er forbløffet over at hun ligefrem husker måned) lol. Det viste sig så heldigvis ikke at være Herpes, men en god gang graviditetssvamp, lækkert! (Det led jeg i øvrigt af flere gange under min graviditet og måtte sågar simpelthen på svampe creme i slutningen af min graviditet) 😵 Så det kan du jo lige tilføje til listen en gang..

Hofte og skulder problemer: Ja.. Det er sgu en kedelig lidelse, men ikke desto mindre nogle lidelser der har fulgt mig op igennem teenage årene.. Mine hofter er alt for løse det samme med mine skuldre og klikker derfor ind og ud af skålene, ikke skide praktisk, men noget der kræver hofte og skulder operation, det er bare ikke vildt fedt da man risikere stivhed.

Blødersygdom: Dette er almindeligt kendt fra min barndom da jeg altid har fået blå mærker og styrblødt ved sår og operationer, så det er ikke noget nyt, man har bare ikke kunne finde årsagen før.

Jeg blev derfor testet for en masse ting oppe i SF for at finde årsagen og derfor testede de for kræft da mine hvide blodceller var for høje.

Udskrabning: Ja det er nemlig rigtigt.. Det er vidst desværre en af de lidt kedelige side effects ved en graviditet og fødsel, det tænker jeg ikke du er klar over da du vidst ikke har børn (med alt den tid du har hænderne til at lege Sherlock Holmes.) Jeg har valgt at se tiden an lidt endnu, da jeg føler at det er lige voldsomt nok at skulle under narkose mv. HVIS det går i sig selv..

Jeg signede derfor på sygehuset en AMA (det må du jo vide hvad er når du er så fiks på det amerikanske), og dette har jeg naturligvis dokumentation på (for det får man nemlig herovre ifht. Liability).

Angst: Ja, det er også almindelig kendt.. Min mand har heldigvis, en meget beroligende effekt på mig og dæmper det derfor.. Dermed ikke sagt at jeg er sluppet af med det, for det er jeg ikke.. Jeg har stadig dumme dage hvor det fylder ekstra men jeg er generelt blevet bedre til at håndtere det og lægge det fra mig (det kræver en god del vilje, og selvkontrol) noget du måske kunne have gavn af.

Hvad blev der i øvrigt af kaffen skipper? I et tidligere opslag nævnte du da så fint at i ofte kommer forbi fountain ave, og nu er det pludseligt jeres “expat” der bor herovre.. Nu er det vidst dig der ikke kan finde rundt i dine historier søster svingdør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s