NL og hendes skavanker (clickbait).

Nu hat jeg i længere tid tænkt og tænkt så det knagede.. Siden jeg først hørte om NL (Natascha Linea) der meldte sig ud af programmet pga. Mig..

Jeg kan godt forstå at jeg kan være en lidt irriterende og frustrerende person at konkurrere med, da jeg trækker meget opmærksomhed både positivt såvel som negativt, og NL er desværre en person der higer efter begge dele.

Jeg er bestemt ikke ude efter at bashe NL, og jeg ønsker egentlig ikke nogen egentlig diskussion med hende da jeg finder det en smule nyttesløs, men jeg stiller mig undrende overfor hendes udtalelser.. “Jeg vil ikke være med i programmet da Nadia-shila er med, fordi hun har gjort det og det og det og det”…. Okay så.. For det første aå synes jeg at det er drøn ærgerligt at du føler dig overset i programmet (hvilet jeg må gå udfra at du gør når du kommer med en så dum begrundelse).. Du skal ikke føle dig overset, du er din helt egen person og bør stole på at du har folk som måske ser op til dig, ej heller skal du tro at jeg stjæler dit rampelys, for det gør jeg ikke.. Jeg gør faktisk det stik modsatte – jeg udtaler mig ikke til medierne, medmindre de betaler nogle ret store knaster.

At du ikke vil være med i programmet er DIT valg, 100 procent men du skal IKKE lægge skylden overpå mig.. Jeg har en fortid, du har en fortid og du skal SLET ikke udtale dig om min søn, som du i øvrigt ikke kender, ej heller om min datter.

Bøvs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s