Mine fremtidsplaner og ønsker

Jeg gennemgik lige kommentarerne på min blog, og så et ret relavant spørgsmål..
Jeg vælger derfor at skrive lidt om det da jeg tror at folk kunne have interesse i at vide det.

Spørgsmålet lød på hvad mine fremtidsplaner er mht. Arbejde.

Jeg har egentlig været meget flakkende mht. Drømme i løbet af mit liv.. En ting har jeg altid været ret sikker på – skuespil.. Men jeg vil også gerne lave noget sideløbende.

Efter at have været hjemløs, har jeg åbnet mine store blå øjne gevaldigt, og set at alle ikke er ligeså heldige som andre, og at hjemløsheden er katastrofal.. Det er desværre alle typer mennesker som er hjemløse, alt fra stofmisbrugere til familier til ældre mennesker.

Jeg går derfor og leger med tanken om at blive frivillig på et familie shelter.. I og med at jeg selv har været på et shelter, både med min søn men også som højgravid, ved jeg hvor skræmmende det kan være at søge hjælp.
Jeg ved hvor bange og paniske nogle af børnene kan være og at det er et helt andet liv end på gaden, enten i et telt eller I en bil.
Jeg vil også gerne hjælpe til med de individuelle hjemløse, da man faktisk kan lærer ufatteligt meget fra dem, og da de nogengange bare har brug for et kram, og en skulder at græde på.. De har behov for nogle der vil lytte til deres historie uden at dømme, og er der noget jeg er fantastisk til, så er det at lytte.. Ikke tale, bare lytte.

Derfor er en af mine helt store ønsker at blive hjælper på et shelter.. Jeg er faktisk ligeglad med om jeg får penge for det, for mig varmer det mit hjerte at jeg kan gøre en forskel og måske hjælpe andre på rette vej ved at fortælle min historie.1824B676-0B9B-4F50-AA3D-CFAA142CB5EA

2 thoughts on “Mine fremtidsplaner og ønsker

 1. Du skriver at du er ligeglad med at tjene penge på det, men hvordan har du/i tænkt jer at forsørge jeres datter så? Vi ser ikke Jeremy arbejde, så han tigger vel stadig? Eller er det arven i lever af lige nu? Hvad så når den er brugt? Måske et arbejde med en penge indtægt for én af jer, vil være fornuftig?
  Hope skal vel også på college på et tidspunkt, hvordan spare i op til det?

  Like

  1. Ja det er rigtigt at jeg er ligeglad med at tjene penge på at blogge, for det er jeg.. For mig er det ikke et arbejde, men en hobby for at inddrage mine følgere i mit liv.

   Antagelser er en farlig ting, og ligenu ANTAGER du at Jeremy ikke arbejder.. “Vi ser ikke Jeremy arbejde”, nej for jeg står ikke med mit kamera oppe i hovedet på ham når han jobber.. Jeg har bevidst valgt at holde hans beskæftigelse tæt på kroppen da jeg ikke ønsker at folk skal kontakte hans arbejdsplads, da det med stor sandsynlighed ville ske hvis jeg offentliggjorde det.. I ser et par billeder af vores dag og det er det.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s