Et lille indblik i vores rolige hverdag

Der er mange der tror at vi lever en “kaotisk” hverdag..

Og det gør vi faktisk ikke.. Jeg tror både min mand og jeg kan blive enige om at vi er ret dovne og generelt, bare helst ønsker at blive indenfor med vores datter.

Vi plejer som regel at stå op mellem 7-8 nogle gange ved 6 tiden hvis lille musen melder sig.. Når vi står op bestiller vi nogle kopper kaffe for at starte op.

Efter amning tager min datter og jeg som regel en lur mens far hygger med en film.. Nå vi (eller Hope) vågner, kan vi godt finde på at kører ned og købe ind.. Nogle gange tager vi ind til byen som er en længere tur på omkring halvanden time.

Når vi kommer hjem, går vi i bad og trækker i slap af tøjet og bliver inde resten af dagen/aftenen.

Det varierer meget hvad vi laver.. Jeg kan godt lide at gå en tir med Hope i klapvognen minimum 2 gange dagligt og der kræver jeg min mand med.. Jeg synes det er dejligt at vi kan komme ud og få lidt frisk luft sammen, selvom han nogen gange vrisser lidt.. Og så prøver vi ellers at få hverdagen til at fungere og løbe smurt med vores lille datter.

Hun er generelt en utrolig nem pige, og sover godt om natten.. Det tror jeg at jeg kan takke friamning for da hun får bryst når hun melder sig.. Dvs. At hvis hun melder sig hver halve time, så får hun hver halve time, hvis det er engang hver tredje time så får hun hver tredje time.. Jeg afbryder ikke hendes søvn.. Hun går gerne til ro ved 8 tiden om aftenen og sover til 11-12 tiden hvor hun som regel melder sig, og sover til mellem 03-05 hvor hun igen melder sig, og sover derefter videre til 07-08 tiden.

Hun græder også sjældent, og brokker sig ganske sjældent.. Hun er en utroligt smilende mild og sød pige.

Jeg frygtede faktisk kolik med hende, da min søn havde kolik og brugte mange af sine vågne timer på at skrige.. Jeg ved jo ikke om min datter bliver på samme måde, men jeg håber at hun fortsætter som hun gør nu. 🙂

Jeremy og jeg går til ro, mellem 10-12 om aftenen.

Hvis i har nogle specielle ønsker til blogindlæg skal i være velkomne til at skrive dem enten på min IG, eller her inde på bloggen i kommentarer.. Jeg vil så vidt som muligt forsøge at i mødekomme dem.

Kram fra, Nadia, Jeremy & Hope.

2 thoughts on “Et lille indblik i vores rolige hverdag

 1. Du er en skøn pige, som gør det virkelig godt for din lille familie. ❤️ Du er virkelig god til at formulere dig og det er en fornøjelse at følge med på sidelinien.

  Like

 2. Hej hej
  Deres datter bliver vokse så godt dejlig
  Smukke familien har du og dejlig far o mor 😍 for deres smukke datter Hope ❤️❤️
  Tænker jeg på at du glade for bor der USA ved jeg ikke du bor en byen og vigtigt du har Hope og dejlig mand for dig bedste du ved. Jeg elsker dig læse og følge din IG og her

  God weekenden til jer 😍❤️
  Kram fra mig 😘

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s