Udskrabning i morgen.

I dag har vi en slap af dag, inden jeg i morgen tager ind og får en udskrabning.. Jeg er ikke gravid, men jeg har åbenbart for tyk livmoderslimhinde, som forklare hvorfor jeg har blødt i over 11 uger nu.

Jeg tog i går på skadestuen da min blødning var taget voldsomt meget til, og jeg blødte det der svarer til en meget tung mens, og gør det stadig.. Det er super frustrerende, da jeg intet kan lave uden at blødningen tager til, dvs. Jeg kan ikke gå en tur, for slet ikke at tale om at træne uden at det tager voldsomt til.

De ville egentlig lave den i går da jeg var på skadestuen, men jeg signede en AMA, (against Medical advice) da jeg intet havde med til hverken Hope eller jeg, og jeg ikke havde fastet i 8 timer.

Jeg er glad for at der bliver taget hånd om det, men tanken om at skulle være væk fra min skønne datter er utroligt angstfremkaldende, og jeg havde ikke regnet med at jeg skulle igennem det her, da jeg egentligt bare havde håbet at det var min mens der bare var kommet lidt tidligt.

Men jeg ved at jeg nok skal klare det (come on, jeg har ikke bare fået et men to kejsersnit) og at min datter er i de bedste hænder, som er hendes far og at jeg kan hygge med hende lige efter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s