Projekt bog

Der er utroligt mange som har forespurgt om jeg ikke kan forsøge at skrive en bog omkring mine oplevelser som hjemløs herovre, samt hele min kamp.. Det er en tanke jeg selv også har gået og leget med..

Jeg synes selv det kunne være sjovt og spændende at prøve og jeg er derfor stille og roligt startet, da jeg alligevel det meste af tiden sidder og ammer og derfor har noget ekstra tid på hænderne.

Derfor vil jeg hører om der er noget bestemt i ønsker at jeg skriver om? Nogle specifikke ting?

Ud over det er der flere der har spurgt om links til min Amazon wishlist så jeg smider linket ind herunder, så det er nemt at finde.

Kram ❤

https://www.amazon.com/gp/aw/ls/ref=aw_wl_sr_res_1_1?ie=UTF8&lid=1VFGDICFNMLCX

3 thoughts on “Projekt bog

 1. Hvor gør det ondt at se at DIN SØN er fuldstændig ude af dit liv, ikke en del af din familie!! Bloggens navn er direkte klam, en direkte indikation af dig som menneske inderst inde!!

  Like

  1. Hej tl.. Først og fremmest kunne du starte med at skrive dit eget navn.

   Dernæst, nej min søn er bestemt ikke ude af billedet, men jeg får problemer med hans far som fratager os vores Skype samtaler hvis jeg lægger noget ud omkring ham, så det gør jeg ikke, det vil jeg ikke risikere.

   Min søn vil altid få at vide af mig hvor meget jeg elsker ham, men jeg har ikke behov for at smadre vores samvær fordi DU eller andre mener at jeg skal poste ham på sociale medier for at vise at jeg elsker ham..

   Det er noget andet med min datter da jeg har forældre myndigheden over hende, og der er dermed ikke nogen der bestemmer hvad jeg må poste om hende.

   Like

 2. Kære Nadja

  Glimrende idé! Dit liv adskiller sig markant fra de flestes virkelighed, så hvis du kan levere en velskrevet, ærlig og hårdtslående biografi uden filter, vil den uden tvivl sælge godt i DK.
  Du bør skynde dig, så du kan udnytte det publicity momentum, du i øjeblikket oplever i DK. Det varer ikke ved – i hvert fald ikke på samme niveau som nu.

  Personligt vil jeg gerne høre om din barndom og ungdom – altså hvordan du blev formet til den, du er – på godt og ondt.

  Din mor virker fx meget sød og omsorgsfuld, men også som typen, der har svært ved at sætte grænser – måske i særdeleshed for dig, da det er tydeligt, at dit intellekt understøtter dine tendenser til at manipulere med dine omgivelser (ikke nødvendigvis i en negativ retning).

  Dit bedrageri er kedsommeligt, omvendt kunne være interessant at høre, hvorfor du begyndte med selvskade – og hvordan du rejste dig igen. Det er i øvrigt flot – cadeau for det!

  Jeg vil gerne sende dig en gave – hvad ønsker du dig mest?

  KH. Stefan

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s