Mor for anden gang

Nu er min søde datter snart 4 uger gammel og jeg vil derfor lave en post om hvordan det er at være mor for anden gang vs. At være førstegangs mor.

Første gang jeg blev mor var ALT så nyt og skrøbeligt, jeg anede ikke hvad jeg havde gang i.. Lige pludselig kom denne lille lyserøde ting op på mit bryst som jeg øjeblikkeligt knyttede et voldsomt stærkt bånd til og en overvældende kærlighed strømmede igennem mig.. Jeg var nervøs for ALT, og prøvede mig frem til alt.. Hvornår skulle baby spise? Hvornår skulle baby skiftes? Hvorfor græder baby Nu? Har baby det mon Godt? Jeg havde ham altid tæt på mig, og bar ham altid.. Han sov ved min side hver nat de første 6 måneder inden han røg i tremmesengen, ved siden af mig.

Som anden gangs mor, har jeg en helt anden ro end første gang.. Jeg ved lidt mere, jeg har læst lidt mere (Google ER altså nærmest min bedste ven(inde)), jeg fornemmer hendes gråd meget bedre og kan meget nemmere tyde hende, for jeg har været der før.. Tilgengæld er jeg voldsomt nervøs ved at lade hende sove i sengen (selvom det så altid ender med at ske alligevel) fordi jeg har læst lidt for mange skrækhistorier om vuggedød mv… Både baby og jeg har et voldsomt behov for at være tætte.. Jeg nyder at bære rundt på hende, holde hende, vugge hende, kysse og kramme hende dagen lang.

Jeg kan virkeligt mærke at jeg de sidste 3 et halvt år har modnet ufatteligt meget, og jeg hviler langt mere i mig selv end jeg gjorde før, jeg ER blevet mere voksen og ansvarlig, og jeg nyder i fulde drag mit lille menneske.

2 thoughts on “Mor for anden gang

  1. But pretty sick how you do to your son! A good mom never leaves your kid behind. Do you think when he is older his gonna say his childhood was good?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s