Amning eller flaske?

Nu er lillemusen 10 dage ung, og hun er jo helt fantastisk! Tænk at sådan et lille menneske kan bringe så meget kærlighed og lys i ens liv. Jeg har siden starten været opsat på at amme.. Både fordi det er det bedste for baby, men også fordi jeg føler mig mere moderlig, og føler at jeg gør mere når vi ammer.. Men de første par dage var ærligt talt en kamp.. En kamp for at få amningen op og køre en kamp med smerter fordi hun fik bidt hul, og jeg var til sidst nødsaget til at stoppe amningen og gå over til flaske i stedet. Dén gjorde ondt.. Sådan helt inde i sjælen.. Jeg ved ikke om man kan gå i gennem en sorg process når man stopper amning, men det gjorde jeg, jeg havde lyst til at stor tude. Her i går startede vi så stille og roligt amningen op igen, da mine bryster var helet.. Og denne her gang tager hun meget meget bedre fast og der er ikke noget nær de samme smerter som der var i starten, og hvor er det dog fantastisk! Jeg supplere stadig med MME så jeg er sikker på at hun får nok, men jeg vil gerne på sigt over og fuldamme og smide flasken helt, så vi øver og øver og hun er så dygtig! 😍

5 thoughts on “Amning eller flaske?

 1. Jo mere/tit du ammer jo mere mælk producer du, giv det ro, tid og god søvn, stress og ja kan få mælken til at blive mindre, din mælk er meget bedre end flaske, amme børn får ikke så tit problemer med maven, jeg syntes det er super godt at du forsøger igen, det tager 1-2 uger at få nok mælk, øgningen af mælken kommer i taget med at hob har behov for mere mad/mælk, hvis det er helt umuligt om nogle uger el mdr. Ja så går man nærmest en nedtur og ikke føler man er en god mor fordi man stopper. Held og lykke med amningen 😀👍

  Like

 2. Min ældste fik flaske fordi jeg blødte så meget fra mine brystvorter og fik brystbetændelse.. Nr 2 fik begge dele for at aflaste så det ikke gjorde så ondt. Og tredie gang fandt jeg så ud af at det var fordi de suttede helt forkert og fik tilbudt ammekursus på sygehuset og det var helt fantastisk ❤️ Ammede hende i 4 md indtil min lillebror døde pludseligt og min mælk forsvandt helt😢 Amning helt klart men ikke for enhver pris 👶🏼

  Like

 3. I skal huske at gøre hvad der følelse bedst for jer! En god mor sidder jo ikke brysterne 🙈
  Men jeg fik at vide at man skulle give der 14 dage, da deres sug er så kraftigt og brysterne skal hærte og ja, AV FOR HELVED hvor er det smertefuldt men det går over og hvis det gør det så for tjekket tungebund det kan sagtens være for kort og gør at amning er svær 😊

  Håber det bedste for jer 😊

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s