1 uge post partum

Så er lille Hope en uge gammel.. Tænk, en hel uge!! Det er jo vildt så hurtigt tiden går, jeg føler det stadig som var det i g pr hun blev trukket ud.

Men hvordan har tiden været med hende indtil videre? Fantastisk! Hun er en utroligt mild lille pige, men hun har Og så sin helt egen vilje.. Man ved når hun vil have noget.. Hun er dog ikke på den måde en skriger og har indtil videre været nem ved spisning, hygge og putning.

Hun er meget mere vågen nu og vi bruger meget tid på at tale og øve øjenkontakt, nusse, møsse, hygge, gå ture, spise og sove 🙂

Jeg har efter dette kejsersnit en del mere energi da jeg ikke mistede så meget blod og det er så rart at føle at jeg kan være til stede.

Derudover er jeg dybt imponeret over Jeremy.. Han er så meget til stede, og bruger meget tid på at tale med hende, synge, holde hende, kysse hende, og pusle hende.. Han er virkeligt en dejlig far og det er skønt at se kærligheden i ham.

Mht. Mit kejsersnit ar og smerter r så går det i og for sig fint.. Jeg har stadig smerter men jeg har også været meget ude og gå og gå og gå og jeg kan godt mærke at min krop har brug for en lille pause.. Jeg har bare ufatteligt svært ved at sidde stille desværre.

Men alt i alt så går det godt, selvom vi er trætte så er vi lykkelige ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s