Panhandling med baby, ja eller nej?

Som så mange af jer nok ved nu, har vores primære indkomst jo været panhandling, og jeg får fortsat spørgsmål om hvordan vi overlever, om vi stadig panhandler, hvordan vi vil betale vores husleje, mad, tøj etc…

Først og fremmest så er vores husleje “sikret” de næste to år da vi er på subsidy (tilsvarende boligsikring) men hvor vi betaler 40% af vores indkomst uanset hvad den er.. Ligenu i calworks vil vi få omkring $600 og skal så betale omkring $240 mod vores husleje.

Derefter er resten til mad, strøm, internet mv, og derudover får vi foodstamps og WIC.

Nej det er ikke meget, og ja det bliver rigtigt svært at overleve indtil Jeremy får et arbejde og dermed en højere indkomst, men det er hvad vi kan gøre lige nu.. Det vigtigste er at vi har tag over hovedet, tøj vand, varme og elektricitet… Og hvad så med “fornøjelser”? Det næste stykke tid er der ikke noget der hedder fornøjelser desværre.. Før Hope kom, gik vi jo ud og panhandlede, og fik til fornøjelser og mad den vej igennem, men med Hope synes jeg simpelthen bare at det er forkert.. Jeg vil ikke bruge min datter til at skrabe penge sammen, så hvis vi bliver desperate må vi ty til organisationer, hvor vi kan få gavekort etc.. Det er selvfølgelig vildt frustrerende at være “fattig” men omvendt ved jeg at økonomien stille og roligt nok skal gå i orden, og Hope er jo i og for sig ligeglad så længe hendes behov bliver dækket med mad, bleer, tøj og kærlighed, og så må forældrene jo lide lidt😂❤

Derudover ved jeg at mange spekulere i om jeg har fået penge for mit dokumentar program, og selvom at jeg nok burde havde bedt om betaling, så fik jeg altså intet.. Min blog tjener jeg heller ikke noget på, jeg gør det pt. Af ren lyst 🙂

Tak fordi i læste med, og jeg håber at nogle af jeres spørgsmpl endnu engang blev besvaret.

Kram ❤

6 thoughts on “Panhandling med baby, ja eller nej?

 1. Nadia jeg syntes du skal se om du ikke kan få en blog du kan tjene lidt på. Det er ikke sjovt at sidde så stramt i det, slet ikke med en lille en. Jeg tror du ville kunne skrabe lidt sammen hver måned, da jeg tror du har en del der læser med her 🙂 Bare et forslag, nu når du alligevel blogger, så er det jo åndssvagt ikke at prøve og se om du kan få nogle penge den vej rundt.

  Like

 2. Hvor meget tjener du på din blog? Den er fyldt med reklame = penge fra google.
  Bor du og din mor stadig hver for sig?
  Og hvorfor flytte til US fordi man har begået underslæb for en kvart million? Du kan vel få en gældssanering på det.
  Har set de to dokumentar udsendelser og syns det er spænede at se hvordan livet på gaden er og fedt du ikke springer på stofferne og alkoholen som mange andre hjemløse.
  Men godt du har fået sikret dig tag over hovedet for en periode håber du finder dig noget mere permanent og et arbejde med tiden 😉

  Like

 3. Jeg kan ikke forstå hvis du ikke benytter dig af den mulighed du har lige foran dig. 😊 Når man har så mange følgere som du har, bør det være forholdsvis nemt at tjene lidt på at lave din blog. Og når du så ovenikøbet laver den af lyst, er det da bare at få det skubbet igang. 😊 Vh Ditte

  Like

 4. Hej Nadia.
  Hvor er det skønt, at se/læse i bare har det rigtig godt. Og du har bestemt kæmpede for det uden tvivl. Du skriver i også får foodstamps hvilket jeg er klar hvad er, men WIC vil du fortælle hvad det er?
  Et forslag til et blogindlæg, alt kun hvis du har lyst selvfølgelig. Mange er jo super nysgerrige på rigtig meget omkring dit liv, og stille mange spørgsmål. Hvad med , at skrive om dine egne drømme om evt uddannelse og arbejde i USA i fremtiden? Må du arbejde nu? Hvordan går jeres asylsag? Er det realistisk jeres asylsag går igennem både for dig og din mor? Hvad med besøg i Danmark, vil det nogensinde kunne lade sig gøre? Nu hvor du har fået lille Hope, har du så mulighed for, at modtage nogen former for offentlig økonomisk støtte i USA?. Og hvad med din mor og hendes asylsag? Worst case, hvad vil der ske hvis i ikke får asyl? Håber du har lyst, til at svare, eller skrive et blogindlæg.

  Knus kristina

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s