Kære Geggo

Nu har jeg i lang tid tiet, og holdt mine tanker og ord for mig selv i forhold til dine indlæg..

Først og fremmest burde du som offentlig person vide, at man kun deler en brøkdel af sin hverdag, dernæst bør du vide at et program kan tage ganske lang tid at filme.

Uden tvivl, da vi startede med at filme, var tingene ikke de bedste.. Det var i Juli vi startede, min forlovede var lige røget i fængsel, jeg var træt det var varmt, men jeg var stadig ufatteligt fokuseret på at få tingene til at køre og komme indenfor.. Ikke for min skyld, men for mine børns.

Jeg ved ikke hvor meget (eller hvor lidt) du følger med på de sociale medier.. Hut jeg hvisker har jeg blokeret dig på min profil.. Om du så følger med fra en anden, eller er i en gruppe ved jeg ikke, men det er vidst gået forbi din næse at jeg 1. Har været indenfor siden september, på hhv. Hotel og derefter på shelter, og 2. Jeg har nu fået egen lejlighed (3 værelses med værelse til min forlovede og jeg, og et værelse til min datter).

Vi har fået en indkomst på benene, og vores liv er endelig ved at være på rette spor.

Det er så ufatteligt nemt at sidde og pege fingre af andre (hvilket man måske ikke burde, med din baggrund familie mæssigt) og det er skide nemt at lytte til rygter (hvilket man ikke burde når man selv er en offentlig person).

Jeg har personligt gjort alt hvad jeg kan få at få alt hjem til min datter, få en bolig og en indkomst (og nej jeg har ikke som dig fået smidt diverse ting i nakken på baggrund af social status) jeg har før første gang i mit liv, arbejdet for det.

Ja, min forlovede er smittet med HIV – jeg kan informere dig om at det IKKE er en dødsdom, og at han er medicineret og er UNDETECTABLE.. At hive op i hans fortid mht. Hans barn, er noget direkte svineri.. Han har taget sin straf, har angret og går fortsat i terapi, hvilket jeg støtter et hundrede procent.. Det er lidt noget andet end Kyles “stakkels” far der ikke ville se sine fejl i øjnene.

Jeg synes det er direkte kvalmende at du kan udtale dig om mig og mine børn og min familie,når du absolut ikke kender mig, andet end fra et billede på IG.

Men så må vi jo ikke håbe at din datter ender op som storkriminel som din mor.. Social arv kan vel springe generationer over, Ikke?

Nu vil jeg nyde det sidste af min graviditet, og glæde mig til at min datter kommer ud til os.

11 thoughts on “Kære Geggo

 1. Hej Nadia Shila
  Jeg har fulgt med i dit liv på de sociale medier i et stykke tid, og har ofte tænkt, at det er meget bekymrende, hvor dårlige kår du lever under, og at du egentlig fortjener noget seriøs hjælp fremfor den sædvanlige facebook-svada om, at du skal “komme til Danmark og tage din straf”.

  Jeg synes, at Stephanies valg om at hænge dig ud, er super-ærgerlig. Som hun selv påpeger, har hun et rimeligt velfungerende liv. En banehalvdel, jeg synes hun skulle tage at blive på. Det er helt sikkert rigtigt nok, at hun bliver enormt harm på dine børns vegne. Det er en ærlig sag. Derimod kan jeg faktisk ikke rigtig snuppe folk, der prædiker moral ved at fremhæve andres uheldige situation. Jeg kan godt se, at Stephanie har en stor fanskare, som er et taknemmeligt publikum for hendes outbursts. De skal nok bekræfte hende i, hvor skrækkeligt det er, og, i samme håndvending, hvor gode hun og hendes kæreste er som forældre. Det tror jeg godt hun kan lide. Hun synes det er lidt rart, at se sit eget liv i lyset af dit. Når alt kommer til alt er hun et helt almindeligt menneske, som elsker at hygge-dømme bag skærmen på sin macbook. Jeg kan sagtens forstå, at du bliver irriteret over det!
  I forhold til, hvordan de sociale medier fungerer, kan jeg ikke klandre nogen for at have en holdning til din situation. Til gengæld bliver jeg ret træt i hovedet af hendes mangel på nuancer, fordømmende udtalelser og pudsning af egen glorie. Jeg håber du er ok og passer på dig selv.

  Like

  1. Det er derfor jeg ikke kan snuppe Stephanie da hun er intrigant, manipulerende, selvfed og mv. Det er nok bedst hun bruger sin energi på sin egen familie da den er jo så fantastisk og hun må endelig sørge for at pudse sin glorie så den funkler da hun er så perfekt…

   Like

 2. Christ! At du gider bruge din energi på dette. Brug dog det på at fokusere på din familie og få et RIGTIGT job! Gu’ fanden har du arbejdet for at få en indtægt. Tiggeri går ikke under den kategori!
  Tag dog og vågn op! Kom til DK og tag din straf og kæmp for din søn! Det er din egen skyld, at han blev taget fra dig. Et liv på gaden som I gjorde er ikke et barn værdigt! Forstår ikke at du ikke selv kunne se det.
  Du sætter DINE behov først! Var I ikke tager til USA var alt dette ikke sket. Tænk lige på det!

  Like

 3. Jeg synes det er flot du har fået styr på dit liv.

  Jeg synes ikke hun skal blande sig i dit privatliv og synes hellere hun skal passe sig selv og hvis hendes familie er så perfekt er det utroligt at hun kan bruge tid på diverse skriverier om dig.

  Det er mere tragikomisk at hun og hendes mor ikke kan tåle den mindste form for kritik så blokere de folk da de er bange for deres image.

  Geggo vil altid være en intrigant manipulerende drama Queen og godt du har blokeret for hende da der er grænser for hvad man skal finde sig i. 👍💪

  Like

 4. Kære Nadia,
  Efter at have set dr’s dokumentar om jeres liv, og set hvordan folk tilsviner dig og din familie konstant. Kan jeg kun sende dig en thumbs up, selvom jeg på ingen måde ville have gjort som dig, eller kommer af de problemer som du gør, så ved jeg hvordan det føles når andre fordømmer en uden at kende det fulde billede af en situation. Ligeledes bør ingen som ikke har prøvet at få taget et barn fra sig, udtale sig om smerten eller om hvad der skal til for at det kan ske. I vores tilfælde skete det uden grund, grundet to falske indberetninger fra psykisk syge familiemedlemmer og en kommune der intet kendskab havde til vores familie og blot stolede på indberetninger fra folk de ikke kendte heller, ingen viser den side af systemet. Jeg synes det er stort når mennesker tør at vise deres virkelighed, også selvom den ikke er køn eller skøn. Jeg håber du får din søn igen en dag og at i kan få rettet op på jeres livssituation og få skabt den stabilitet som giver ro til at man kan finde fred og komme videre med det som er vigtigt i livet. Der er kun en vej og det er frem, husk det.og de mennesker der har travlt med at tilsvine andre har jo intet liv, hvis man ikke har noget pænt at sige bør man finde et andet selskab, eller holde sin mund. Nutildags er det så nemt at kritisere og tilsvine andre online, fordi man kan frakoble sig selv og bare taste løs, men jeg bliver sgu vred over alt det lort folk skriver til dig. Jeg håber inderligt i får medgang, der er helt sikkert en engel der vil hjælpe jer også, så i kan få taget nogle sunde beslutninger for jeres fremtidige liv.

  Mange Hilsner fra en ikke fordomsfuld mor, som heldigvis fik sin søn tilbage efter 42 timer, fordi der ikke var en sag. jeg kan slet ikke forestille mig hvornår i kommer til at føle fred i jeres hjerter, men jeg håber det kommer til at ske en dag…

  Like

 5. Sjovt at du skriver at du har arbejdet for at få lejlighed og en indkomst, når du i virkeligheden har fået det hele gratis du får penge af kommunen hver måned og de betaler også din husleje så det kan man altså ikke kalde arbejde!! Men geggo står tilgængæl op hver dag og går på arbejde og tjener sine egene penge, så når du snakker om at få diverse ting smidt i nakken så tá lige og kig på dig selv!
  Og når du er efter hende med den sociale arv så må da ikke håbe at din datter ender som en hiv smittet hjemløs narkoman!

  Man skal ik kaste med sten når man selv bor i et glashus

  Liked by 1 person

  1. Først og fremmest tillader jeg ikke den tone på min blog, så hvis du fremover skal skrive en kommentar må det gøres uden dømmende og nedværdigende undertoner! Ja, min mand har ARBEJDET for at få et arbejde, han har kæmpet, og han har været så heldig at få det, og Gud hvor er jeg stolt af ham 🙂
   Vi får ikke penge af “kommunen” men af staten, og det er ikke ret meget, i øvrigt er calworks for børnene og bliver derfor brugt på min datter, det er ikke meget anerledes end børnepenge i dk.. Men det er måske også forkert?

   Vores lejlighed bliver betalt fordi vi er i en subsidy (boligsikring) så husk lige det næste gang at din ven eller veninde nævner at de er på boligsikring, for det er nøjagtigt det samme.. Forskellen på Danmark og USA er at man her har mulighed for at komme på benene inden man overtager lejen, hvilket er intet mindre end fantastisk! Det er i øvrigt privat eget og ikke State funded.

   Sidst men ikke mindst er min mand ikke HJEMLØS HIV-SMITTET NARKOMAN, han er eks misbruger og har formået at vende sig liv på vrangen, og hold nu kæft hvor er det flot, for det er de færreste der kan gøre det.. Min mands sygdom er velbehandlet og under kontrol, og uanset hvad han har så elsker jeg ham overalt på jorden.. Han er min mand og han er intet mindre end fantastisk! I øvrigt håber jeg om noget at min datter får min og min mands viljestyrke for så bliver hun en fantastisk lille verdens borger. ❤️
   Love.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s