Kære Geggo

Nu har jeg i lang tid tiet, og holdt mine tanker og ord for mig selv i forhold til dine indlæg..

Først og fremmest burde du som offentlig person vide, at man kun deler en brøkdel af sin hverdag, dernæst bør du vide at et program kan tage ganske lang tid at filme.

Uden tvivl, da vi startede med at filme, var tingene ikke de bedste.. Det var i Juli vi startede, min forlovede var lige røget i fængsel, jeg var træt det var varmt, men jeg var stadig ufatteligt fokuseret på at få tingene til at køre og komme indenfor.. Ikke for min skyld, men for mine børns.

Jeg ved ikke hvor meget (eller hvor lidt) du følger med på de sociale medier.. Hut jeg hvisker har jeg blokeret dig på min profil.. Om du så følger med fra en anden, eller er i en gruppe ved jeg ikke, men det er vidst gået forbi din næse at jeg 1. Har været indenfor siden september, på hhv. Hotel og derefter på shelter, og 2. Jeg har nu fået egen lejlighed (3 værelses med værelse til min forlovede og jeg, og et værelse til min datter).

Vi har fået en indkomst på benene, og vores liv er endelig ved at være på rette spor.

Det er så ufatteligt nemt at sidde og pege fingre af andre (hvilket man måske ikke burde, med din baggrund familie mæssigt) og det er skide nemt at lytte til rygter (hvilket man ikke burde når man selv er en offentlig person).

Jeg har personligt gjort alt hvad jeg kan få at få alt hjem til min datter, få en bolig og en indkomst (og nej jeg har ikke som dig fået smidt diverse ting i nakken på baggrund af social status) jeg har før første gang i mit liv, arbejdet for det.

Ja, min forlovede er smittet med HIV – jeg kan informere dig om at det IKKE er en dødsdom, og at han er medicineret og er UNDETECTABLE.. At hive op i hans fortid mht. Hans barn, er noget direkte svineri.. Han har taget sin straf, har angret og går fortsat i terapi, hvilket jeg støtter et hundrede procent.. Det er lidt noget andet end Kyles “stakkels” far der ikke ville se sine fejl i øjnene.

Jeg synes det er direkte kvalmende at du kan udtale dig om mig og mine børn og min familie,når du absolut ikke kender mig, andet end fra et billede på IG.

Men så må vi jo ikke håbe at din datter ender op som storkriminel som din mor.. Social arv kan vel springe generationer over, Ikke?

Nu vil jeg nyde det sidste af min graviditet, og glæde mig til at min datter kommer ud til os.

5 Comments Add yours

 1. Kirstine says:

  Det var da et usmageligt indlæg

  Liked by 1 person

 2. Susan says:

  Der må være en grund til at den kære Geggo har haters tænker jeg.

  Like

 3. Emma says:

  Sjovt at du skriver at du har arbejdet for at få lejlighed og en indkomst, når du i virkeligheden har fået det hele gratis du får penge af kommunen hver måned og de betaler også din husleje så det kan man altså ikke kalde arbejde!! Men geggo står tilgængæl op hver dag og går på arbejde og tjener sine egene penge, så når du snakker om at få diverse ting smidt i nakken så tá lige og kig på dig selv!
  Og når du er efter hende med den sociale arv så må da ikke håbe at din datter ender som en hiv smittet hjemløs narkoman!

  Man skal ik kaste med sten når man selv bor i et glashus

  Liked by 1 person

  1. Først og fremmest tillader jeg ikke den tone på min blog, så hvis du fremover skal skrive en kommentar må det gøres uden dømmende og nedværdigende undertoner! Ja, min mand har ARBEJDET for at få et arbejde, han har kæmpet, og han har været så heldig at få det, og Gud hvor er jeg stolt af ham 🙂
   Vi får ikke penge af “kommunen” men af staten, og det er ikke ret meget, i øvrigt er calworks for børnene og bliver derfor brugt på min datter, det er ikke meget anerledes end børnepenge i dk.. Men det er måske også forkert?

   Vores lejlighed bliver betalt fordi vi er i en subsidy (boligsikring) så husk lige det næste gang at din ven eller veninde nævner at de er på boligsikring, for det er nøjagtigt det samme.. Forskellen på Danmark og USA er at man her har mulighed for at komme på benene inden man overtager lejen, hvilket er intet mindre end fantastisk! Det er i øvrigt privat eget og ikke State funded.

   Sidst men ikke mindst er min mand ikke HJEMLØS HIV-SMITTET NARKOMAN, han er eks misbruger og har formået at vende sig liv på vrangen, og hold nu kæft hvor er det flot, for det er de færreste der kan gøre det.. Min mands sygdom er velbehandlet og under kontrol, og uanset hvad han har så elsker jeg ham overalt på jorden.. Han er min mand og han er intet mindre end fantastisk! I øvrigt håber jeg om noget at min datter får min og min mands viljestyrke for så bliver hun en fantastisk lille verdens borger. ❤️
   Love.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s