Medier og deres uendelige dramatik

En ting der fortsat går mig på er medierne.. Måden de skriver deres “historier” på, måden de tager blogindlæg på og “citere” dem, måden de tager folks billeder og måden de er så uendeligt dramatiske på..
For eksempel har de det med at broadcaste min partner som “hiv smittet hjemløs” og jo det kan da godt være at han er det eller at det er en DEL af ham, men han er bare så meget mere.. Han er Jeremy, han er faren til mit barn, han er min livspartner, han er kærlig og rolig, han er den der får mig til at slappe af når jeg har det skidt, jovist har han HIV, men hvorfor er det nødvendigt at broadcaste det i ALLE artikler hvor er han er nævnt? Er det en verdens sensation at der er folk med HIV, og er det virkeligt det eneste i kan tjene penge På? 

Medierne respektere ikke når de får at vide at de IKKE skal tage blogindlæg.. Helt ærligt, så er jeg ikke interesseret i at give gratis ufrivillige interviews for at I kan få grunker i kassen.. Hvis JEG er interesseret i at blive interviewet, så skal JEG nok selv fortælle det, i skal IKKE bare stjæle mit blog indlæg eller mine personlige billeder som JEG har brugt tid og kræfter på.

Og så find på noget andet at skrive om end rygter i har hørt fra diverse Facebook grupper med nogle høns der absolut ikke har andet at give sig til end at stalke andre og gøre livet surt for folk fordi DE er i mangel på kærlighed og en hobby…..

Så kære medier.. Næste gang i vælger at STJÆLE mine blog indlæg og billeder, og tviste dem lidt og lave en “artikel” ud af det, så husk lige at få mit kontonummer og overfør 7000 kroner til mig, for det arbejde JEG har lagt i “jeres” artikel 🙂
God dag. 

2 thoughts on “Medier og deres uendelige dramatik

 1. Hejsa søde jeg syns også det er trist at se på at andre mennesker ikke kan holde ders k… hvis de ikke har noget godt at sige 👎 Men vil ønske jer tillykke med lejligheden 💖💖👍👍 Syns det er så super fedt at i endelig har fået held med på vej 💖💖 Og glæder mig så meget til at se foto af prinsessen 💖💖 Mange knus og kram til jer 💖💖

  Like

 2. Sådan er det når man vælger, at være en offentlig person.
  Du vælger jo “desværre” selv, at dele dit liv på de sociale medier, hvor det er fuldstændigt åbent at tage andres billeder, blogposts osv.
  Jeg tror ikke du kan forvente andet.
  Så hvis du ikke ønsker de der ufrivillige interviews, så bør du nok overveje en ekstra gang, hvad du har behov for at dele med resten af verden.
  Det er jo ligegyldig viden for folk, og det genere ikke deres liv at udstille dig.
  Men det er DIT LIV, så det er klart at det genere dig. – jeg ville nok holde igen.
  Jeg ville anbefale at rette al fokus i mod din datter og din kæreste ,og blande resten af verden udenom. For det påvirker dig og det vil dermed også påvirke din datter.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s