Mother!

So a lot of people has asked me about my mother out of concern, which is sweet, also some people has asked about our dog Lady.

 

 

First of all i haven’t just abandoned my mother in Los Angeles.. When we got into the shelter and decided to leave, we offered my mother to come with us.. She decided not to, as she had a ”friend” in a car and mobilehome, that could take her in for 500 dollars a month.. Since then, she’s stayed in his car, with the promise of getting into his RV, and she’s still not in there..

I love my mother, and i certainly do not agree with her choice.. I find it incredibly stupid, that she chooses to stay in the backseat of a car and pay 500 dollars a month instead of coming up here and getting stable back on her feet, which she should do.

Secondly yes we had a dog, that I rescued on the Highway.. Unfortunately we had to leave her with my mother, who promised keep her as we couldn’t get her into the shelter without papers on her.. We were going to take her with us when we got into an apartment.

My mother however, decided to think about her ”friend’s” dogs, and give away or sell our dog, without our permission, and then lie about it.. That one did hurt.. A lot!

 

Anyway.. Here it is going very well.. I’m 39w1d pregnant, and soon hopefully ready to pop.. We are looking forward to moving into our apartment next week, however we’re gonna try and stay here in SF until baby Hope is born, so i won’t have to switch hospitals, since i really love this hospital i’m at.. We’re both very very excited for the future, and we’re both very excited to meet our babygirl.

 

Today we’re going to our therapist, and after that our casemanager for the housing, and after that i’m probably so tired so i’m gonna crash in my bed, lol.

 

 

3 thoughts on “Mother!

 1. Har netop set første afsnit af din serie på DR. Voldsomt, men meget spændende og modigt at fortælle din historie.
  Hvad blev der af Guerros hund efter i fandt ham?

  Like

 2. Hej Nadia.
  Jeg har fuldt dig på sidelinjen i nogle år og med perspektivet, at livet nogle gange ikke udlægger sig som vi regner med eller ønsker, men at vores instinkter gør, at vi prøver at se fremad og få det bedste ud af det. Hvilket er hvad jeg ser dig kæmpe for.. 🙂
  Jeg har et spørgsmål om din mor og håber at det er ok at jeg spørger, selvom det kan virke stødende. Here goes.. kæmper din mor med nogle mentale udfordringer eller funktionsnedsættelse?
  Fra min synsvinkel har du altid været den voksne i jeres forhold.. jeg har kunne se bekymringerne, tankerne og ansvaret i dine øjne. (Jeg kan selvfølgelig tage fejl). Hvor er det godt at du har fundet dig en mand der virker til at være den rette klippe for dig og sammen, er jeg sikker på at i vil få opbygget et godt tilværelse for jeres lille familie.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s