Nadia, det kan være at du har kræft. 

Jeg vælger at lave dette opslag på dansk, da det er lidt nemmere for mig.. Måske er det faktisk sværere da jeg har alle ordene på engelsk i hovedet men jeg prøver. 
Jeg fik for nyligt en ret udslående besked smækket i fjæset.
Jeg har de sidste par måneder jo gået til undersøgelser på bløderafdelingen på mit hospital da de mistænker blødersygdom, grundet tidligere historik.. Først, testede de for von willebrands, som så positiv ud og blev oprindeligt “diagnosticerede” for det, men efter grundigere tjek kan de se at mine tal i stedet for at være for lave ved VW simpelthen er alt alt for høje. 

De har så taget nogle fancy tests, for at tjekke nogle andre ting – negativ. Jeg har de sidste par måneder simpelthen været en stikkedukke og ikke nok med det så er mit jern så lavt og jeg optager ikke pillerne så jeg er nødt til at have det i drop.. Great. 

Nu tester de for mine blodplader, og oveni det fandt de ud af at mine neutrophils er alt for høje.. 
For høje neutrophils kan betyde to ting – en sygdom hvor jeg er i risiko for blodpropper samt slagtilfælde, ELLER kronisk leukæmi (CLM). 

Ganske udslående, og totalt uventet, for hvordan lever man med leukæmi? Heldigvis har hun forsikret mig om, at HVIS udfaldet skulle være CLM, ja så kan jeg stadig leve et forholdsvis normalt liv på medicin.. Men helt ærligt, hvordan forventer de at man som høj gravid kvinde ikke bliver skrækslagen ved sådan en besked? 

Jeg vil opdatere på mine prøver når jeg får svar efter nytår, og indtil da krydser vi fingre hår og tæer for at det “bare” viser sig at være en scare.. Indtil da vil jeg forsøge at nyde det resterende af min graviditet, og min lille familie, få det sidste af baby ting hjem, og ordnet de sidste ting der nu skal ordnes inden lille Hope kommer. 
Jeg håber i har haft en dejlig anden juledag 🙂 ❤

3 thoughts on “Nadia, det kan være at du har kræft. 

  1. Jeg har prøvet nøjagtigt det samme og samme besked.. leukæmi..for høje tal i hvide blodplader, jernmangel osv og alligevel kunne de ikke se det på rygmarvsbiopsi.. jeg fik også jern i drop, da pillerne ikke hjalp.. det var meget underligt..

    Idag spiser jeg sindsyg mange vitamin piller og DET hjælper med at rette mine tal og sørger for at jeg ikke er træt.. jeg troede multi vitamin var nok men næh nej.. underligt nok har mine danske læger aldrig arbejdet med mine vitaminer.. men jeg har selv læst mig til det og har selv arbejdet på det. Evt prøv det efter din graviditet.. tjek mængden af de vitaminer du spiser og hvor meget der egentlig er i multi vitamin og se hvilke der nedbryder andre 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s