When karma hits

I’ve gotten the question before “how can you live with yourself Nadia, after what you’ve done?”.. Truth is, you can’t.. It’s sits in you, but I’ve tried to change it… I’ve been committing fraud, no secret, therefore I’ve inflicted harm on others, and that I cannot live with, I was that person, but I’m not anymore.. I regret it terribly, and I’ve paid for it. 

I know now how it feels to loose everything, to have something taken from you.. Before I was the one that took things from people that did not belong to me.

Because of that, I ended up without a home, and without my son.. I ended up without money and food, I ended up without water. All of the basic things in life was taken from me in a snatch, and that taught me something. 

Unfortunately I was greedy and that was why I did it, i did let money control me, and it was an easy way, with no “consequences” I thought. 

Would I go back in time in order to change it? Defenently! But I can’t.. I can thank God, for showing me forgiveness and mercy, and despite the things that I’ve done to other people thank him for giving me food and shelter again, I can wholeheartedly promise that I will absolutely not make the same stupid mistake i did in my past. 

3 thoughts on “When karma hits

 1. Tager du seriøst pis på folk? Du har da absolut intet lært af det.. Du nægter at tage tilbage til Danmark og møde op i retten for at få din straf. Forventer du virkelig folk køber dit skuespil? Tag dig sammen Nadia, du fortjener alt det det er sket for dig, du er et grimt menneske der lever af at snyde folk. Tør øjnene og tag en tude Kiks, ingen hopper på dit skuespil om at du er forberedte

  Like

  1. Hej Julie.

   Nej, jeg tager bestemt ikke pis på folk.. Enhver kan ændre sig hvis de ønsker det, og enhver kan angre sine fejl.
   Det gør jeg.. Jeg er udmærket godt klar over at jeg har lavet noget lort, uden tvivl, og jeg betaler stadig for det.
   Det er ikke noget jeg tuder over, for det har jeg ingen ret til, derimod er det noget jeg lære af.
   Måske jeg bare har en anden mentalitet end den “normale” dansker, men jeg tror helt og holdent på tilgivelse og at man kan ændre sine fremtidige handlinger.

   Jeg nægter at tage tilbage til Danmark ja, for jeg har ikke alene en lille pige inde i min mave som fortjener både sin mor og sin far, jeg har også en søn som jeg stadig har en chance for at få tilbage såfremt jeg sidder herovre.. Så det er helt korrekt, jeg kommer ikke til Danmark.
   Jeg har derimod bedt politiet/retten om at dømme mig in absentia, dette ønsker de ikke, og så kan jeg ikke rigtigt gøre andet. 🙂

   Like

  2. Hanne DU er et grimt og forsmået menneske!! Føj hvor skulle DU skamme dig!! Ja… Nadia og jeg kunne tage tilbage til DK… Men pga.mennesker som DIG vælger vi at blive her MED lille Baby Hope og MED Jeremy som IKKE judger og indleder en menneskejagt på os…. Men som elsker os ubetinget uanset tidligere fejltagelser! Jeg gad vide hvilke skelletter DU har i skabet…. Hanne?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s